Prijava · Registracija
Thumb freeasinfreedom

impressionism

Капирам да ниски мушкарци (рецимо испод 175цм) нису много пожељни међу женама. Не генерализујем, могу и да буду пожељни, али хоћу да кажем да им ту висина свакако не помаже. И то схватам, у реду. Висина одаје утисак моћи, жене се осећају сигурније када су са крупнијим ликом, блаблабла.

Али лик од 185 би оној од 195 и оној од 165 требало да делује једнако поуздано, зар не?
Е ту долазимо до онога што мени није јасно. Зашто више од 90% девојака отворено кажу да "никада не би могле да буду са ликом који је нижи од њих"? И обрнуто; зашто момци неће да стартују девојке више од себе? Шта је ту проблем? Шта сад, ако је нека девојка висока 186цм, а момак 182, подразумева се да он нема шансе код ње па не треба ни да покуша?

У реду је да неко воли високе, неко воли ниске, некима висина није много важна, али мислим да није баш нормално што већина ово сматра непремостивом препреком.
Јел то последица несигурности? Да им се неко не смеје, јер сад се то не сматра нормалним? Мислим на оба смера ове појаве.

Имам 2-3 брачна пара међу рођацима који су такви да је муж и по 10цм нижи од своје жене. То старијим генерацијама (шездес-неко, рецимо) није био проблем. Мени, лично, не би представљало апсолутно никакав проблем да будем са девојком која је виша од мене.

Шта мислите о овоје појави?

Thumb 45354571572cb1250c1dccc2

sedplas

niski momci imaju male cune

Thumb coat of arms

Valdemar

Ja mislim isto da generalno više volim visoke žene nego niske, pa me ne čudi što je takav slučaj i kod devojaka. Mada znam nekoliko suprotnih primera.

Thumb jablan

Јованча

мени је бедно кад видим лика са девојком која је виша од њега за пешес центи, а камоли више. и још кад се натакне на штикле, оде у небеса, а он 'нако мали. некако ми је оно, глупо. понеси хоклицу, пајсеру, да можеш да је дохватиш!
исто к'о што ми је безвезе кад видим лика од 1.85 који на'вата девојчурка од 1.6 па мора да се савије, поломи кичму док је пољуби. зајеби. нека складност мора да постоји, а што, не знам. естетика вероватно и ти практични разлози, нека традиција... да га јебем.
као што је ретко да видиш маторог човека који је ожењен женом старијом од њега. некако је оно... безвезе.

Thumb muta u elementu

Crvena konjeva mas'

A da li sam ja visok sobzirom da sam 196?

Thumb mance 1

Skočimiš

To ti je priroda odredila. Niski vole visoke i obrnuto jer se onda miješaju geni koji daju savršen potomak. A to što ne startuju je krivica društva koje im nabija komplekse, to je već sociologija i psihologija.

Thumb n

paninaro

u krevet se to nekako izjednači. probajte, da vam sad ja tu ne pričam priče.

Thumb isus

marcipan

A licimuri, šta će im partner za pokazivanje kada se on normalno drži u podrumu.

Thumb freeasinfreedom

impressionism

мени је бедно кад видим лика са девојком која је виша од њега за пешес центи, а камоли више. и још кад се натакне на штикле, оде у небеса, а он 'нако мали. некако ми је оно, глупо.

То је баш оно на шта сам мислио. Данас је то свима "некако глупо", а реално, нема разлога да буде тако.

Thumb mance 1

Skočimiš

paninaro
u krevet se to nekako izjednači. probajte, da vam sad ja tu ne pričam priče.

Što b' rekli stari - pupak uvijek na pupak nalegne, ne može d' omane.

Thumb medium rango poster

Billy Sharp

Kada se nasloni pupak na pupak, visina je nebitna. :)

Thumb freeasinfreedom

impressionism

Давиде, шта с тим?

Thumb starina

Давид

има ту сигурно ова тема, мора да су је добро обрадиле, можете да видите ту ако вас нешто занима.

Thumb 2016 03 28 23.09.36

komad1974

ja sam 180..181 čak....moj dragi 184...dakle vrlo blizu...no ja obožavam štikle...bar 8 cm (uglavnom 10cm nosim)....ali njega to na primjer još više pali.....veli da se osjeća moćnije jer je uspio osvojiti toliki komad žene :)))

Thumb n

paninaro

koga ne pale štikle taj nije dobro u glavu.

Thumb freeasinfreedom

impressionism

Мене не пале штикле. Мени су штикле потпуно небитан детаљ ако су мање од 5-6цм. Ако су веће, огавне су ми. Ал ај да не скрећемо сад са теме.

Thumb 1920063 237595893112314 849469334 n

Марко 

Најбоље кад је пар отприлике исте висине. Тако да мени одговара нека са 180-181.
ЕДИТ: Геј, цимање и допуне стоп!

Thumb 45354571572cb1250c1dccc2

sedplas

YeahBatch
Најбоље кад је пар отприлике исте висине. Тако да мени одговара нека са 180-181.

gej, cimanje stop?

Thumb piercing5custom

leela

Definitivno je stvar kompleksa.
Devojke uglavnom ne vole da imaju niže momke jer ukoliko je po difoltu visoka, pored nekog ko je niži od nje će da izgleda ko kobila, ukoliko je pride i malo masnija (bez obzira kolko je visoka), neće nekog nižeg i sitnijeg od nje, jer se plaši da izgleda ko da mu je svu hanu otela i pojela. Uglavnom, ako već imaš kompleks vezan za svoj izgled, radićeš na tome da bude što manje upadljiv, pa mu valjda kao rešenje dođe da nađeš nekoga ko je za dve glave viši i 50 kila teži.
Što se tiče muškaraca, jebem li ga... valjda ako je i on nesiguran u svoj izgled, konkretno visinu, tražiće neku pored koje će izgledati više i snažnije, a ne ko biberče.