Prijava

ne predstavlja mi problem, mada bi morala biti čapljetina da bi bila visočija od mene. mnogo bi mi gore bilo da je pametnija od mene, sva sreća pa ne postoje takve hehehe

Ja nisam imao problema sa tim zbog svojih 203cm, al ono uvijek mi je bila frka da mi djevojka bude dosta manja, ispod 175 mi je sve "malo". Kao što reče Aco iznad neki sklad mora da postoji, meni je dakbe da vidim nekog lika tipa ja sa djevojkom 160, ni na šta ne liči.

Npr. kod mene u gradu zna ga Skočimiš, Dokić onaj bio sa misicom Kajganićkom i znam da brate ona nikada nije nosila štiklu dok je izlazila sa njim, jer su bili u livelo što se tiče visine čak je i ona bila malo viša. Čovjeka pucali kompleksi što je manji a htio je da jebe, e neš kolega.

Uglavnom, koliko je ružno da je momak dosta veći od djevojke tako je i ružno da je djevojka veća od momka, ono preko 5cm. Sve do 5cm je normalno, jes da je belaj kad navuče štikle, al šta de radi.

mene nikad nije interesovalo, bilo mi važno samo da zna da se smeje...

Što je najgore, Dokić i nije nizak, on je 187 cm, jbt.... Ja se družim sa Marinom i kraj nje izgledam ko kepec kad se ona nabaci na štikle, a cura obožava štikle!

203cm

Sunce ti jebem žareno!

Ne razumem zašto misliš da bilo koji par treba da bude briga da l tebi ili nekom drugom izgledaju ruzno ili lepo. Ja sam imala dosta momaka koji su bili niži od mene, i uvek me je bolelo dupe kako izgeldam nekome sa strane dokle god je meni lepo.
I ako vec neko ima problem s tim, to je očigedan kompleks.

не знам, не бих никад могла да будем са ликом нижим од себе фоој...

Kad si visoka metarčeteres....

mylce, ako je već niži od tebe, onda je verovatno u drugom razredu osnovne, tako da bi imala većih problema od estetike

По стереотипу јесте необично, ал шта ћу кад волим :)) И како су смешне ове генерализације типа "до 5 сантима је ок" :трипл х инфинити фејсплам: Не волим генерализације, то геј.
Ал мени то некако секси, моћно, кад је височија, баш као што рече Комад за њеног мужа, тај трип.

покопаше те к'о мачка говно, опааааа.

Nisam bio sa djevojkom višom od mene, i siguran sam da bi se ja tu snašao da sam imao priliku. Frka mi je da budem s djevojkom težom od mene. To bi mi već bio bedak pošto imam 125 kila.

da budem s djevojkom težom od mene

Ništa posebno, jedino što ima prednost da gde god spustiš ruku uhvatiš sisu...

Nije mene blam da budem s nekim tenkićem, nego ščim ću ja to da jebem, ako me razumeš, leptejebo lololo

Ja sam imala dosta momaka koji su bili niži od mene, i uvek me je bolelo dupe

:)

nego ščim ću ja to da jebem, ako me razumeš

ne razumem :)

Bitno je da nađete kod partnera neki jači hendikep koji će da anulira taj što vam ide na živce. Nizak je ali zato podriguje k'o stoka npr..