Noćas će joj neko napraviti sina

1. Sandra Afrika, polu žena - polu seksi dupe. Kraljica. Umetnica. Šta reći o njoj, a da ne zabalaviš na pola puta kad se setiš njenog seksi izgleda?
    O njoj su rekli:
    sandrita: meni je lepa sandra i ima do jaja dupe
    Манијак: Sandra se kreše za 500 evra, tako sam čuo
    Warner von Latinsche: kaće više nićifor da snimi

A šta vi kažete o carici nad caricama?

2. Odlično izgleda i lijepo pjeva.

3. Lepo peva još bolje izgelda, ne znam kako se jebe, verujem loše, ali ispravio bih to već.

4. ПУШИЋЕ МИ СВЕ У ШЕС

5. Mislim da je profi u svim poslovima koje obavlja. Tu ne računam pjevanje, jer pjeva iz ljubavi.

6. Mislim da se glasovnim sposobnostima probila na estradi. Dok je nepoznata i siromašna nadimak joj je Afrika, kad postane poznata i bogata zvaće je Sandra Severna Amerika.

7. ja svo vrijeme mislio da je Stormborn žensko :)

8. I jesam žensko, al' Sandra je Sandra.

9. ups. pa ono, što znam. svako ko uspije u nečemu je za poštovanje.

10. Košta 200€, znam ja čovjeka koji je distribuiše. Džaba mi kad neam 200 eura jebem ti eur i majku isusovu....

11. kako je krenulo padaće cijena još, koliko vidim.

12. Imam ja 10€ trenutno kod sebe, ako oće još neko da dobaci, da skrpimo tih 200...

13. Да јебемо на смену тих 20 минута, ионако нам треба по 3 и по секунде...

14. Šta da kažem o Gospođici Africi, a da ne bude patetika i dodvoravanje? Mora da je iz fine kuće.

15. шоотнула бих је у пичку

16. Inače da je više takvih kao Afrika, mi bi svakako češće jebali, a poštene ribe se lakše udavale. Alah da nam podari još takvih čeljadi!

17. afrika joj je umjetnicko ime, ona je inace iz evrope

18. Afrika...Južna Afrika, huhu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.