Sandra Afrika, polu žena - polu seksi dupe. Kraljica. Umetnica. Šta reći o njoj, a da ne zabalaviš na pola puta kad se setiš njenog seksi izgleda?
O njoj su rekli:
sandrita: meni je lepa sandra i ima do jaja dupe
Манијак: Sandra se kreše za 500 evra, tako sam čuo
Warner von Latinsche: kaće više nićifor da snimi
Mislim da se glasovnim sposobnostima probila na estradi. Dok je nepoznata i siromašna nadimak joj je Afrika, kad postane poznata i bogata zvaće je Sandra Severna Amerika.
Sandra Afrika, polu žena - polu seksi dupe. Kraljica. Umetnica. Šta reći o njoj, a da ne zabalaviš na pola puta kad se setiš njenog seksi izgleda?
O njoj su rekli:
sandrita: meni je lepa sandra i ima do jaja dupe
Манијак: Sandra se kreše za 500 evra, tako sam čuo
Warner von Latinsche: kaće više nićifor da snimi
A šta vi kažete o carici nad caricama?
http://tekstovi-pesama.com/g_img2/1/s/27723/sandra%2520prodanovic-6.jpg
iz ruke da mi jede
Odlično izgleda i lijepo pjeva.
Lepo peva još bolje izgelda, ne znam kako se jebe, verujem loše, ali ispravio bih to već.
ПУШИЋЕ МИ СВЕ У ШЕС
Mislim da je profi u svim poslovima koje obavlja. Tu ne računam pjevanje, jer pjeva iz ljubavi.
Mislim da se glasovnim sposobnostima probila na estradi. Dok je nepoznata i siromašna nadimak joj je Afrika, kad postane poznata i bogata zvaće je Sandra Severna Amerika.
ja svo vrijeme mislio da je Stormborn žensko :)
I jesam žensko, al' Sandra je Sandra.
A je l' nije?
ups. pa ono, što znam. svako ko uspije u nečemu je za poštovanje.
Košta 200€, znam ja čovjeka koji je distribuiše. Džaba mi kad neam 200 eura jebem ti eur i majku isusovu....
kako je krenulo padaće cijena još, koliko vidim.
Imam ja 10€ trenutno kod sebe, ako oće još neko da dobaci, da skrpimo tih 200...
Да јебемо на смену тих 20 минута, ионако нам треба по 3 и по секунде...
Šta da kažem o Gospođici Africi, a da ne bude patetika i dodvoravanje? Mora da je iz fine kuće.
шоотнула бих је у пичку
Inače da je više takvih kao Afrika, mi bi svakako češće jebali, a poštene ribe se lakše udavale. Alah da nam podari još takvih čeljadi!
afrika joj je umjetnicko ime, ona je inace iz evrope
Afrika...Južna Afrika, huhu