Noćas će joj neko napraviti sina

1. Sandra Afrika, polu žena - polu seksi dupe. Kraljica. Umetnica. Šta reći o njoj, a da ne zabalaviš na pola puta kad se setiš njenog seksi izgleda?
    O njoj su rekli:
    sandrita: meni je lepa sandra i ima do jaja dupe
    Манијак: Sandra se kreše za 500 evra, tako sam čuo
    Warner von Latinsche: kaće više nićifor da snimi

A šta vi kažete o carici nad caricama?

2. Odlično izgleda i lijepo pjeva.

3. Lepo peva još bolje izgelda, ne znam kako se jebe, verujem loše, ali ispravio bih to već.

4. ПУШИЋЕ МИ СВЕ У ШЕС

5. Mislim da je profi u svim poslovima koje obavlja. Tu ne računam pjevanje, jer pjeva iz ljubavi.

6. Mislim da se glasovnim sposobnostima probila na estradi. Dok je nepoznata i siromašna nadimak joj je Afrika, kad postane poznata i bogata zvaće je Sandra Severna Amerika.

7. ja svo vrijeme mislio da je Stormborn žensko :)

8. I jesam žensko, al' Sandra je Sandra.

9. ups. pa ono, što znam. svako ko uspije u nečemu je za poštovanje.

10. Košta 200€, znam ja čovjeka koji je distribuiše. Džaba mi kad neam 200 eura jebem ti eur i majku isusovu....

11. kako je krenulo padaće cijena još, koliko vidim.

12. Imam ja 10€ trenutno kod sebe, ako oće još neko da dobaci, da skrpimo tih 200...

13. Да јебемо на смену тих 20 минута, ионако нам треба по 3 и по секунде...

14. Šta da kažem o Gospođici Africi, a da ne bude patetika i dodvoravanje? Mora da je iz fine kuće.

15. шоотнула бих је у пичку

16. Inače da je više takvih kao Afrika, mi bi svakako češće jebali, a poštene ribe se lakše udavale. Alah da nam podari još takvih čeljadi!

17. afrika joj je umjetnicko ime, ona je inace iz evrope

18. Afrika...Južna Afrika, huhu

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.