Jednostavno pitanje, da vidim ko kakve kombinacije koristi u trovanju sa divnim nam alkoholom.
Otvorih temu baš neka priča na četu bila pa da vidim.Evo ja inače pijem vops uvijek i od njega se baš onako teško napijem, mogu se napiti jedino ako u pola sata popijem 6-7 0,5l flaša piva, ako se to razvuče nema niš od toga.
Inače najviše sam se napio prije tri-četiri sedmice kada sam popio 0,7l flašu džina, otrovao se ko stršljen, nisam znao gdje tjeram. Imao sam neku rupu u sjećanju od 2-3 sata, totalno nepotrebno.A kad baš oću da se utučem, onda dva piva i presječem sa štokom, pa onda još 2-3 takve ture i mogu da se pozdravim sa zdravim razumom. lol
Sad da čuem vas.
A zašto ti je bitno da se napiješ brzo i mnogo i da ostaneš odvaljen?Pa nisam baš takav pacijent da tako uvijek pijem. :)
Al ono nekad mi nadođe svega i onda se latim tako nekih pogubnih supstanci po mene i razriješim se.
Inače najviše volim da pijem pivo, sa njim se najbolje kontrolišem, kao što si rekla uvijek sam onako pripit. Žestoka pića treba znati konzumirati, ako si ko neslan ovan i piješ samo što ti naspu onda za tebe nema ničega dobrog za to veče.