Prijava

Upisao sam Medicinu u Nišu. Da li je zaista toliko tezak, i da li sam ovim postupkom ubio apsolutno svaku vrstu bilo kakvog društvenog života u sledećih šest godina?

Ja završio medicinu.

то се сине пита пре него што упишеш. осим ако не патишпањишеш што ћеш бити доктор, у том случају може лок

Ne bre. Sad upisao, 'leba mi. Duče, iskustva?

Nije nešto preterano teško mislim svaki faks je težak na svoj način, ali ovde možeš da se pozdraviiš sa pijankama i svim tim zajebancijama. Mora se učiti, tako su i meni moji vikali kad sam krenuo na medicinu, a vidi me sad :) DR. :) Isplatio se trud, još su zgodne ove mlade sestre hehehehe

Ја сам четврта година и могу ти рећи да ћеш КРВ ПРОПИШАТИ прве две године, а онда ћеш се навићи. Значи, очекуј неизлажење с гајбе по месец дана док траје рок, хиљаде сати уз Анатомију, изгубљене живце, косу и диоптрију. Не бих ником препоручио да упише ако није максимално спреман за цео пакет.

Нимало наивно, ако ниси био вуковац у средњој, овамо нема шта да тражиш.

Duče nisi li ti 96?

Na svakom faksu se piša krv, ne diskriminište pravni fakultet. :)

Duče nisi li ti 96?

Sprda se duce malo.

Једино што знам је да ти је анатомија на првој години, да мораш да положиш нека два теста који имају по 60 питања, плус практични део, и наравно крајњи испит. Литература су ти 7 књига од шурнаес иљада страна.

На завршном испиту имаш 30 питања и одговарање траје цирка сат и по, дакле муда ти отекну до колена и колко год да научиш добро све то концентрација мора да ти буде на нивоу Федерера у најбољим данима, јер те професор исцеди. Кажем ти то јер се мој буразер тренутно мачује са тим, зна целу јебену анатомију напамет и онда оде и падне на дваес и неком питању, и то на питању које је дан пре тога можда и најбоље знао, али јебига после цирка два сата цеђења од стране професора не може да се сети ни како се зове. Него јебига, он се код неке зајебане професорке пао, која важи за теже професоре. Имаш и оне код којих се лакше пролази.

Никако ниси требао. Добро, можда у Нишу буде лакше, зна се да Бугарштине мање пажње придају школовању, лоло, ал' ја у кагеу има ево четири године студирам и још другу нисам очистио, и анатомију из прве. Уби ме, немогуће. Ал' мене су зезнули изласци, дошао у други град и јебига, друштво повукло, провод. Седи и учи за сваки колоквијум, након сваког часа мораш да обнављаш јер те професори и асистенти редовно испитују на предавањима и вежбама и то се бодује и ако не знаш онда си усрао мотку.

Coa, ne jebi čoveka leba ti. :D
U Kg-u ne postoji lakši faks od medicine, jer je samo kod njih potpuno sprovedena bolonja. Dobro, lakše je mašinstvo, al ja to više i ne računam u faks, makar ovo kod nas.

http://www.tarzanija.com/zastitar-sam-i-tim-se-dicim/
evo ti, Zapata ti daje odgovor sto se riba tice, a moj burazer studira medicinu, mislim da je sesta godina, daje sve u roku, cepa prosek iznad 8.5, ali brate, realno, nisam ga video da je izasao, pitaj Boga od kad. Znam da je dosta inteligentan i da moze da provede sate i dane uz knjigu. Tako da, ako nisi takav lik, predji kod mene na Zastitu i uzivaj i zivotu :)

Никако ниси требао. Добро, можда у Нишу буде лакше, зна се да Бугарштине мање пажње придају школовању, лоло, ал' ја у кагеу има ево четири године студирам и још другу нисам очистио, и анатомију из прве.

Од кад су Нишлије Бугарштине мајке ти? Па овде ти не би могао ни другу да упишеш без анатомије јер ти је услов за другу 37 поена, а анатомија вреди 24.

у бре пеки јебемуоца. каква анатомија какве пичке материне, кривично мене мучи, и остале зајебанције. а и за бугаре сам се зез'о :)
што рече веверица, знам неколико дудука који врло успешно студирају медицину, сви испити су им писмено, коловијуми су заиста ослобађајући, мада морају редовно да уче, ваистину. тек негде од четврте године имају усмене испите, и онда им је весело.

E da ti reče Ujka Sima nešto. Nek si ti blago mene upisao medEcinu. Doktor budući ljubi ga majka ... :)

Pusti ove trolove što te plaše. Medicina je fakultet dupeta, a ne glave, što će reći šjedi, prišarafi dupe za stolicu i udri. Ko se u kolo 'vata u noge se uzda. Da bi studirao medicinu moraš voleti taj posao. Nije baš ono da se totalno ne izlazi iz kuće kad je ispitni rok. To pričaju ovi kampanjci, što uče samo kad je rok, a preko godine ih bole ona stvar.

Ne znam kakav je sad raspored ispita na prvoj godini, ali ako je anatomija i dalje uslov, cepaj je svaki dan po sat-dva obavezno. Najbolje se uči ako ponavljaš ono što ste radili na vežbama odnosno predavanjima. Pretklinika (od prve do treće godine) je zaista obimna i relativno teška, a dva ključna "sita" su anatomija(na prvoj godini) i patološka anatomija (patologija - na trećoj). Kaže se: ko položi oba ova predmeta, završiće medicinu samo se ne zna kad, a ko ne položi bilo koji od njih neće je završiti nikada.

I još nešto: osim ako te grdna muka (finansijska ili neka druga) goni, ne očajavaj ako je ne završiš u roku. Ko nije okinuo godinu na faksu taj nije ni studirao (mark my words). A ni za prosek te danas-sutra neće niko pitati. Imam drugara koji je studirao medicinu punih 17 godina i eno ga sad na specijalizaciji ... lololo ...

Uzdravlje, mladi budući kolega ... :)

P.S. Obavezno si prikači neko devojče, da ti se nađe ... :) ... Zasviraj i za pojas zadeni.

Damn it! Evo i mene u sličnom problemu, doduše, trenutno sam 4-ta godina gimnazije, matematički smer i dvoumim se između medicine i elektronike. Takođe Nišljija. Znam da su dijametralno suprotni pojmovi, ali ono, nije mi problem da se usresredim bilo na jedno, bilo na drugo. Interesuje me šta može da se očekuje na jednom a šta na drugom faksu. Možda je ovaj post malo offtopic, ali bemumiša, treba mi pomoć.

јел си ти организовао изложбу?

Ако си хомосексуалац, као што ти пише у надимку, онда боље електронику, има више мушких.

Hahaa, ne bre ne, arčim cupi sve u šesnes. Nik stavio odavno odavno, inspirisan knjigom Fridiha Ničea. Nego, dajte odogovrite na moj prvi post