Prijava

Zbog porasta popularnosti sajta, tj. broja registrovanih clanova, a u cilju povecanja kvaliteta, predlazem da se kvota smanji sa 5 na 2 definicije dnevno.
Kao kontraargument moze posluziti JEDINO autor koji je postavio vise od 2 dobre definicije u istom danu.

Potpisao...
Osim toga ja predlažem da jednom napisanu defku nemamo pravo brisati bar u narednih 12 sati.
Zbog one stvari: napraviš defku, pokupiš koji hejt, obrišeš i opet "Jovo nanovo"...

mislim da smo o ovome skoro raspravljali. Zašto nekom uskraćivati mogućnost pisanja zbog nekoliko članova koji pišu banalnosti?.

Moderatori postoje zato da bi brisali nekvalitetne definicije.

Predloge prenesite u http://vukajlija.com/forum/teme/3290

Ili još bolje možeš da brišeš, ali ispucao si jednu defku za taj dan.

Ja sam više za edukaciju pre sankcija. Primetio sam recimo jako puno slučajeva da se definicija nalazi u naslovu, sa primerom na mestu definicije. Znači trebalo bi ih edukovati da se shiftuju za polje nadole. Naravno, tu su i klasični slučajevi da imamo savršeno jasan kratak izraz koji treba definisati, ali onda autor umesto definicije krene sa poslovicom, "or'o ja njivu" pričom, nekom nevezanom filozofijom i slično, kao da nikad u životu nije otvorio rečnik ili enciklopediju.

Ja sam pre za to da se izvuku klasični primeri nekih ovakvih tipičnih grešaka, i lepo objasni ljudima "ovako ne treba". E sad, neki će ukapirati pre, neki kasnije, ali mislim da će to biti produktivnije nego svima ograničiti stvaralački nagon.

Ako baš moraju da se uvedu sankcije, ja bih pre umanjio kreditnu sposobnost loših autora: obrisana ti je defka kao nekvalitetna, narednih nedelju dana umesto 5 možeš da pišeš 4 (3,2,1... ako imaš više obrisanih defki u kratkom vremenskom roku). Ali bih zato uveo i nagrade - imao si recimo defku dana, dobijaš bonus jedan slot koji možeš iskoristiti kad ti zatreba.

Nije rec samo o cenzuri, vec i o autocenzuri (u pozitivnom smislu). Ako imas kvotu 2, a ne 5, pazljivije ces birati sta ces postaviti, i neces postavljati bas sve sto ti padne na pamet. Molim da se drzimo teme, 2 umesto 5 definicija, da ne idemo u sirenje bonusi/obrisane i slicno (iako se slazem sa predlozima).

Ja sam za to da se meni ne daju vise definicije da pishem

Ja sam protiv, ravnopravnost svima - osim nejednakima!

Eto, posle polemike na četu, UPISUJEM SE OVDE I DAJEM GLAS ZA 2 DEFINICIJE DNEVNO...

ne može.

lock

edit: unlock posto sam video da je bilo zalbi.

da postavim samo jedno pitanje:

sta ce biti kada se poseta na sajtu duplira? kvadruplira? koliko ce onda biti ogranicenje.

"kvalitet" je apsolutno nedovoljan argument za ovakvu radnju. svima je dozvoljeno da definisu, a ne samo onim kvalitetnim.

sto rece korleone, ima ko ce da brise nebuloze.

umesto ove peticije, bolje da se organizujemo da trazimo kaizenu povecanje kvote na 10.

Čime se vi sve nećete baviti. Ajd da počnemo da prijavljujemo definicije koje ćemo u narednom periodu da odradimo, da se sve maksimalno spremi-i modovi i autori, jer niko ne voli iznenađenja?!?!?!?!?!?!.
Čemu takva birokratizacija zabave.Ako nemaš slobodnu kvotu, imaš milion otvorenih foruma- eto, nek i oni donose po neki poen i virtuelna slava je neizbežna. Počeću one najjače da lovim po netu i da kukam za njihov elektronski potpis. Alo, momci-kod cura jo nisam primetio takav takmičarski naboj, one se lepše zezaju na sajtu.
A može i viši nivo profesionalizacije sajta- da se plati: autori sa prve strane da se plate po formuli broj poena x1, sa druge strane da se plate po formuli broj poena x 2, jer bi lakše prestigli one sa prve strane i postali popularniji, a četeri da se plaćaju po broju popijenih banova.Moderatori po 2soma evrića za svakog trajno odstranjenog člana.
Ako vam se učinilo da su predlozi mnogo radikalni, to je zato što idem u Ševeningen na odmor, i možda se nećemo neko vreme susretati na ovom sajtu. Zato slobodno glasajte za sve moje definicije, a možete i za sve ostale definicije isto da glasate...;(

Gde ćeš bre, Iskusni? Daj, sam si rekao da se devojke bolje zabavljaju, batali ti ova mačo takmičenja i konkurenciju i dođi kod nas :-)

hahahahaha iskusni volim te

Ja sam moja devojka, niko nije razumeo kada sam to rekao :)

Odbijaju se svi predlozi, osim ovog za placanje autora. Molim da se drzimo dnevnog reda, mojne floodujete temu...jer tema je coveku k'o definicija, a definicija opet k'o rodjeno dete, sve su podjednako drage (osim onih koje su draze od drugih)!
Smrt fasizmu! 2 umesto 5 definicija!

bolja jedna definicija mesečno. tako niko ne bi lupao gluposti i dobro bi razmislio pre nego što definiše nešto.

Ja i napišem jednu dobru mesečno, slažem se sa Surovim. Ali ne ih bio tako surov, jedna nedeljno bi bilo sasvim optimalno rešenje.

Hajde bolje da svoje definicije pripisemo drugima,a autor koji ima najvise pripisivanja da dobije recimo mesecno po 500 din. po definiciji koju je pripisao drugome