Peticija - 2 definicije dnevno umesto 5

1. boze zakljucajte ovu glupu temu

2. Stvarno, zaključajte, i pre se smanjivalo broj definicija, davali razni ultimatumi i slično. Povećajte broj moderatora, i rešetajte definicije, umesto što vučete modove po forumima i čatovima, pustite ih više da budu surovi i da brišu definicije.

3. Molim autore koji zrace gluposcu da ne postuju u ovoj temi, zarazice je...ako vec nije kasno. Sapienti sat.

4. Glupost je ova tema, stavi u predloge. Videćeš šta će ti reći.

5. Pa lako je predloziti, treba skupiti glasace, a ne otici kod ajatolaha da ti kaze "bezi, bre, budalo"...ili jos gore - "bice" :)

6. Ma i da skupiš glasove, evo računaj i na moj glas, odgovor će biti biće.

7. jericho tvoje ideje su osudjene na propast jer nazivas mene i psv-a glupim samo zato sto mislimo drugacije od tebe

8. Skupio si, koliko 5 ili 6 glasova, tema pada u zaborav, ne ide ti nešto. Osuđeno je na propast. I ako skupiš 100 ljudi, misliš da Kaizena jako boli što ste se skupili. Hm.

Корлеоне
    pre 3 dana

mislim da smo o ovome skoro raspravljali. Zašto nekom uskraćivati mogućnost pisanja zbog nekoliko članova koji pišu banalnosti?.

Moderatori postoje zato da bi brisali nekvalitetne definicije.

Predloge prenesite u http://vukajlija.com/forum/teme/3290

9. Управо тако ПСВ.

лоцк

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.