Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Trolovali smo njen neki novi "hit spot", koji je bio okačen na YT,heheheheh :)
    Vojska Vukajlije..tako nekako (da bi se raspoznavali ). >: D

2. Jes, pa onda kazanj reko da se ne mesa vukajlija u to inace ce vas sve pobanovat. Dobro nije tako bas bilo, ali to je sustina. Cisto da kazem da neko opet ne pomisli.

3. Pa, jbg, bilo lepo dok je trajalo, a ona sama vapi za takvim komentarima,kekekee!
    Ko joj kriv kad krešti i ni to n'ume.

4. Ja bi ucestvovao u jednom takvom projektu. Koga ce on da banuje kad dolazi na svake dve-tri nedelje na sajt?

5. Каизен све види не бој се ти.

6. Koja definicija je najomiljenija, tj. da ju je najvise autora svrstalo u omiljene?

7. Ko je otvorio najviše tema na vuki?

8. Није Jova, него Јова. Има тај ник и латиницом написан, па да не буде забуне. :)))

9. Koja je najdefinisanija tema?

10. Ko je prvi najlepsi clan na sajtu?

11. lazes, ja sam. Ustvari mozes, musko si. Eto.

12. Смаре, лике дуух.

13. Koja je najdefinisanija tema?

Seks, bre :)

14. jemenje gogo, jemenje :)

15. Koji poster ima najvise fejslajkova? Jedan moj ima 26 000 (mada je njesra koje sam napravio kad sam bio klinac), pa sam se zamislio koliko oni stvarno kultni imaju..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.