Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Čini mi se da i ja imam dosta defkica koje su doživjele dženazu.

Ja sam prvi vehabija sajta! OPAAAAAAAAAA!

2. Koji je top pet po broju odabranih defki i koje su cifre? Bila na kratko ta rang lista, pa je Kazan ukinuo. Nije da hoću se kurčim, ali me zanima gde sam :)

3. Mene zanima je l' ja imam najviše odabranih reakcija na sajtu?

4. hahhaah, joj msmojne, zvučiš k'o neka sajtuša! :D

5. Pa da znam, da mogu da kažem kevi da sam i ja uspeo u životu...

6. A ti reakcije praviš? Što ti ja onda stalno čitam defke?

7. Kad su nastali posteri i koji je prvi poster ne vuki?

8. @Agilni
    Frencky Delevra i celt imaju ja msm 40 odabranih, pa za njima se ide Che-vu sa 39.. e sad nadalje idu RD, Dzoni itd :)

9. Ne verujem da ti je potpuno tačna informacija, otprilike znam i ja :)

10. Perovicu, odes na postere i pogledas 1. stranicu od pozadi :)

11. Straja je prvi na rang listi bez krune. lolo

12. I da, Peri, ne može tako, ima samo 100 strana sa posterima. :)

13. http://x.vukajlija.com/var/products/posters/200911/4/roditeljstvo.jpg

Ово је први постер. Мислим живи, а ваљда и уопште.

14. Lapsus skribere, mislio sam da ode na ODABRANE postere i da vidi prvi poster, ali se ispostavilo da kajzi nije odabrao 1. poster koji je napravio, nego je neki Blek Holov, tako da mora da se ode kod kaizena na profil...
    EDIT: ali se onda ispostavilo da je kaizenov najstariji poster iz 2010. a posteri poticu iz 2009. ako se dobro secam, tako da mora neko drugi da odtovori..

15. Al' je vama dečkićima dosadno ;-)

16. Uđeš u postere, u adres baru iza adrese dodaš "/1" i dođeš do saznanja da je prvi poster koji je napravljen na Vukajliji - OBRISAN. :D

17. Овај што сам ја окачио је четврти, ал' је најстарији живи постер.

18. Да ли још постоји писани траг о томе да нас је "напустио" Блек Хоул? Ако се ја добро сећам Џими је то написао и пар дана су људи изражавали жаљења и када су рекли истину, наљутили су се сви који су били преварени.

19. http://i49.tinypic.com/2wlvkv8.png

Evo samo da objavim ođe otprilike da bi se mogli orijentisati kol'ka je ona defka. Ako ima neka duža smislena defka volio bih baš vidjeti, pročitati i ocijeniti. Ne znam ima li ko od modova taj podatak.

E da i usput, zna li se ko je prvi uplatio ktitor nalog?

20. Пазли, је л' жива та дефиниција? Дај линак ако јесте.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.