Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
+1
Ako se zna da je paninaro prvi po defkama na groblju, surovi drugi, glavni cetvrti..Ko je ona treci i peti? :)
Ja imam malo. Jel se i to računa u neko kurčenje? :)
Na 358 definicja, na groblju mi je čini mi se manje od 30...
Ја имам превише одабраних.
Несе, ТуцанКамен још није стиг'о до квоте 10 на гробљу. лоло
Al ima 3 puta manje definicija :)
Е па то јес. Ја имам скоро дупло мање дефки од тебе, ал зато имам скоро 5 пута више на гробљу. :Д
Ma to je samo stvar pristupa. Ako se više zajebavaš, više će na groblju da završi :)
nesss je bre profi, za jos 8 meseci eto ga u top 10 :)
Миле, не знам зашто си ти утањио нешто у последње време, иначе сте вас двојица два аутора која су највише напредовала а регистрована прошле године(ја попуњавам топ 3, фак јеа! лоло). Ниси ни ти далеко.
Teško Mile... To je skoro 40 000 pluseva do 10. mesta...
Ja sam skupio 30 soma za godinu dana, a ti pišeš bolje od mene. :)
Skupljao si u pravo vreme :))
U 2011. je bilo luđe. Buksnetina™ recimo, za nekih 6 meseci došao u prvih 50 (posle se istripovao i počeo da briše svoje odabrane defke dok je to moglo). Ox je recimo ušao u prvih 100 čim se registrovao, lolo. Ja sam za okruglo godinu dana na sajtu dogurao do 36. mesta :)
I Kurajber je zamalo 2011. generacija, evo ga sada u prvih 10.
Ne spemuju Mile i Ness dovoljno ;)
Ma kako god... Ja sam zadovoljan učinkom
Ja sam za 8 meseci msm došao do top 100. :)
Da li se zna koja je definicija najveća po broju minusa, a da je živa i dalje? :)
Ili ne mora biti najveća po broju minusa, postoje one popularne defke poput tekma, smoriša itd, ali da je najveća razlika između plusa i minusa:)
Mislim da je neka Valsinarbova
Jel dog ima najviše obdarenih defki? Živo me zanima a mrzi me da brojim :)
E da, Agilni je prvi koji se nenormalno kurči ;)