Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Bome sa ovakvim ocjenjivanjem ne bi... Za mjesec i po. :)
Stigli bi oni mene, ne kažem...
Inače otreso bi vas sve tu ko šljivu kad me ne bi banovali, malo malo ban. Nekad 10, nekad 15 dana i tako :)
Cenim, svako pojedinačno za mesec dana. Čak i bez banovanja. Šteta je samo što su sa sajta oterani svi koji su išta ozbiljno radili pa je ostao samo škart i poluprosek.
Haha, sad ćete i nekog levo de da ubijete u pojam & oterate.
Ne daj se, neki levo dečko, pani nije izdržao, ti budi jak
Sad je i proces napradovanja drugačiji. Samo Urad odabira, ide čo'ek random pa ako mu se svidi neka po slučajnom izboru onda odabira, inače slabo koja reakcija, a da je dobra uđe za relativno kratko vreme u odabrane :)
Ako je ko paninaro nek ide odma
SLUCAJNOS?
pseti, pusti levog decxka bre!
Takvi kao ti su oterali panija :(
Ma jok, sad je proces brisanja smeća drugačiji pa ne može čovek dočekati da naiđe na dobru reakciju/poster/definiciju nego se smori od govana pa prestane i da gleda. Ne pamtim da je ikad prošlo više od jednog dana da ne pregledam sve definicije, a sad evo ima mesec i jače da nisam otvorio tab "najnovije" nego samo čitam na preporuku. Govna više ne preljevaju, govna su postala standard.
Bruse Amadeusu
https://www.youtube.com/watch?v=zZupXkpvBck
Tužno, ali istinito. Ostali smo samo mi koji se sećamo da je nekad bilo dobro i možemo da radimo dobro ali nas boli kurac i sa nama oni koji nikad neće biti dobri jer nemaju uzore kakve smo mi imali.
Brus, to stoji, ali isto tako ima i dobrog sadržaja. Evo, u novim reakcijama ima jedne koju bih odabrao momentalno, a sada više odabira nema prema sopstvenoj proceni, nego mora neko (uglavnom ortački) da je predloži na temi, pa tek tada ide na naslov. Eventualno se gleda lista popularnih, a i tamo se najčešće dospeva uglavnom ortački.
Ništa ne valja.
Kažem - govna su postala standard.
KAJZENE - BORISE VUČIĆU
http://i.imgur.com/OaNnCxK.jpg
hvala ti brt nikad mi nista lepse nisi rekao
auuuuu ne zajebavaj brt
^_^
Jbga...
Koja je poenta ovog ↑↑↑ posta?
Autori kao ja su dosta zajebali. Priznajem. Uđem tako za dva sata ispucam 7-8 reakcija koji nisu Bog zna šta. Nemam nikakvih predloga da se nešto poboljša :)