Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Bome sa ovakvim ocjenjivanjem ne bi... Za mjesec i po. :)

2. Stigli bi oni mene, ne kažem...
    Inače otreso bi vas sve tu ko šljivu kad me ne bi banovali, malo malo ban. Nekad 10, nekad 15 dana i tako :)

3. Čestitke! Da sada počnu redovno reakcije da prave Natnat, msmojne, Paninaro i ekipa, prestigli bi te, cenim, za mesec dana.

Cenim, svako pojedinačno za mesec dana. Čak i bez banovanja. Šteta je samo što su sa sajta oterani svi koji su išta ozbiljno radili pa je ostao samo škart i poluprosek.

4. Haha, sad ćete i nekog levo de da ubijete u pojam & oterate.
    Ne daj se, neki levo dečko, pani nije izdržao, ti budi jak

5. Sad je i proces napradovanja drugačiji. Samo Urad odabira, ide čo'ek random pa ako mu se svidi neka po slučajnom izboru onda odabira, inače slabo koja reakcija, a da je dobra uđe za relativno kratko vreme u odabrane :)

6. Ako je ko paninaro nek ide odma

7. Sad je i proces napradovanja drugačiji. Samo Urad odabira, ide čo'ek random pa ako mu se svidi neka po slučajnom izboru onda odabira, inače slabo koja reakcija, a da je dobra uđe za relativno kratko vreme u odabrane :)

Sad je u proces napredovanja drugaciji

proces napredovanja

napredovanja

SLUCAJNOS?

8. pseti, pusti levog decxka bre!
    Takvi kao ti su oterali panija :(

9. Sad je i proces napradovanja drugačiji.

Ma jok, sad je proces brisanja smeća drugačiji pa ne može čovek dočekati da naiđe na dobru reakciju/poster/definiciju nego se smori od govana pa prestane i da gleda. Ne pamtim da je ikad prošlo više od jednog dana da ne pregledam sve definicije, a sad evo ima mesec i jače da nisam otvorio tab "najnovije" nego samo čitam na preporuku. Govna više ne preljevaju, govna su postala standard.

10. Tužno, ali istinito. Ostali smo samo mi koji se sećamo da je nekad bilo dobro i možemo da radimo dobro ali nas boli kurac i sa nama oni koji nikad neće biti dobri jer nemaju uzore kakve smo mi imali.

11. Brus, to stoji, ali isto tako ima i dobrog sadržaja. Evo, u novim reakcijama ima jedne koju bih odabrao momentalno, a sada više odabira nema prema sopstvenoj proceni, nego mora neko (uglavnom ortački) da je predloži na temi, pa tek tada ide na naslov. Eventualno se gleda lista popularnih, a i tamo se najčešće dospeva uglavnom ortački.

Ništa ne valja.

12. Kažem - govna su postala standard.

13. Takvi kao ti su oterali panija :(

hvala ti brt nikad mi nista lepse nisi rekao

14. Tužno, ali istinito. Ostali smo samo mi koji se sećamo da je nekad bilo dobro i možemo da radimo dobro ali nas boli kurac i sa nama oni koji nikad neće biti dobri jer nemaju uzore kakve smo mi imali.

auuuuu ne zajebavaj brt

15. hvala ti brt nikad mi nista lepse nisi rekao

^_^

16. Koja je poenta ovog ↑↑↑ posta?

17. Autori kao ja su dosta zajebali. Priznajem. Uđem tako za dva sata ispucam 7-8 reakcija koji nisu Bog zna šta. Nemam nikakvih predloga da se nešto poboljša :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.