Prijava

То је зато што нисте испунили све услове, Весли. Морате да признате бурек са сиром.

Kontam uvrteli sebi u glavu da su gospoda, da su gospodskiji narod od nas tacnije, pa im smeta da govore jezik slican srpskom, smeta im istocnjacka tradicija i sve ono sto je u suprotnosti ka Zapadu kojem teze : cirilica, pravoslavlje, samim tim uopste srpstvo. Uvek su nas smatrali neprijateljem broj jedan, cak i vecim od recimo Austrijanaca ili Turaka koji su mnogo grublje i cesce pretendirali na prostore danasnje Hrvatske. Jednostavno je tako, mene iskreno boli briga jer nam je manje-vise isti kurac voleli nas oni ili mrzeli, jedino mi zao sto sad ovako pljuju po nama kao da smo mi jedini narod na svetu koji je ikada pocinio zlocin. Postujem ja svaku stradalu osobu, ali nista u ovom poslednjem ratu se ni po cemu ne moze porediti sa stradanjem Srba u dva svetska rata, mahom od Hrvata (u Drugom). Sta je tu je, kad se sve sabere u govnima smo, valja nam isplivati a ne pricati o kockastima.

Ја ипак мислим да је Фројд у праву.

ova tema nakupila 11 strana!

Srbija je dobra picka, a Hrvatska njena ljubomorna, debela drugarica.

E jebiga, ja sa Hrvatima nikad nisam imao problema, doduse po Americi, kad te vide niko srecniji, posle se pozdravljate sa ustaso i cetnice, posteno pouzdaniji su mi bili za saradnju od mnogih, jednom je jedan POKUSAO da me isprovocira i to je to. Sa mojim Srbima sam se i pickarao, i namestali me, jednog sam morao i da dlanujem.
Hrvatice skacu ne mozes da se odbranis, neke privlaci originalni sarm gruzanske bikcine, a neke beogradske forice, uglavnom samo govnima da se mazes pa da ostanes citav.
Kad sam iso u Hrvatsku, uvek sam iso kod nekog, kad bi me neko popreko pogledao, odmah bi ovi burno reagovali, a i ja ako neko od njih dodje kod mene.
Nahvataju i oni neki picic ovde na konto toga sto su Hrvati, neke fine, LDP, i te fore, a ceznu za nekom seljandzurom, kafanskom mesalicom, a ta im ne da, i tera ih u kurac.
Sto se mene tice, dobar je taj odnos, razdvojili smo se, ne smam ja da kenjam kad sam tamo, ali tebra , ne smes ni ti kad dodjes ovde, inace pukne picka.
E samo sa svim da napravimo takvu matematiku i nema problema...

Ne mrzimo vas,možda ovi u Hrvatskoj i da,jer jebiga tamo se i pucalo i Srbi nisu baš bili cvećke.Problem je sa medijima koji nikad nisu ukazali na Rvatske zločine i nisu izneli kompleksniju sliku celog tog sukoba.Inače većinu istorije su ova dva naroda živela zajedno u miru.Neko je spomenuo da dok države ne postanu neko i nešto mržnja će postojati,ironija je da jedino sa Jugoslavijom ovaj prostor može biti neko i nešto i to tipa ne onaj klinac u razredu kojeg svi terorišu.Zato mržnja i postoji na Balkanu,klinci koje može da maltretira ko hoće se međusobno biju da se dokažu likovima koji su jači, a koji će ih opet reketirati.ONO MAĐARI,BUGARI I RUMUNI SU VEĆI FAKTOR OD NAS,A POGOTOVO OD SRBIJE hahahahaha napušte se pipe ćetnici!!!!!

Ne znam da li je već neko pisao o tome, a i mrzi me da listam temu. Dakle, sve je krenulo od Berlinskog kongresa. Srbija je postala nezavisna država, Hrvati ostali pod vlašću Austrougarske. Starčević, koji je smatrao da je ista država veliki neprijatelj Hrvata, zaključio je da se srpski predstavnici nisu zalagali za njih na kongresu i da su ih, jelte, 'izdali'. Držao mitinge, masa se po difoltu ložila i tako nastade srbofobija. Ako grešim, slobodno me ispravite.

Dakle, kompleks nacije bez države i napaljena masa.

Kompleksi. Imamo veće kurčeve od njih i njihove pičke se lože na nas. A mi to iskorištavamo na gnusan i genocidan način.

http://www.youtube.com/watch?v=VXjQQzFgXjs

Ja ipak delim misljenje sa Natnat da je to zato sto smo mi prvi imali Mekdonalds....

Pa ja nisam lupila, tada je sve počelo...

Ja mislim zato što smo mehki. K'o duša. Malo mezet'li, ja'njet'ne, praset'ne, baš nam je lijepo.

Mržnje je uvijek bilo, što je i logično za susjedne narode, koji su tokom istorije, takođe logično, dosta ratovali. Nije to samo kod nas slučaj, gledaj Ostrvo, tamo se ne zna ko koga više mrzi, dal' Škoti Engleze, ili Irci Engleze, ili svi zajedno jedni druge. Ta mržnja nije raspirena Berlinskim kongresom, ja ne znam otkud vama to, Berlinskim kongresom se odlučivalo o rješenjima Sanstefanskog mira i o stvaranju Velike Bugarske i o davanju nezavisnosti Srbiji i Crnoj Gori koje su učestvovale u ratu, dok Hrvatska, kao sastavni dio Austrougarske nit' je ratovala, nit' je bila u planu za oslobađanje, jer za to nisu postojali uslovi.

Mržnja je raspirivana tokom 1. svjetskog rata, prvo propagandom Austrije, da se ne bi Hrvati okrenuli Beogradu kao Pijemontu ujedinjenja Južnih Slovena, sjetite se samo Fridjungovog i Veleizdajničkog procesa, gdje su napadnuti i optuženi članovi srpsko-hrvatske koalicije u Austrougarskoj, sve u cilju raspirivanja mržnje.
Drugo, raspored vojnih jedinica, Hrvati i Slovenci su slati na Srbe i Crnogorce, odatle i ono "zaklali su mi djeda, babu" itd. Dalje, Hrvati su posle 1. Svjetskog rata bili u dijelu koji je nekada pripadao Austrougarskoj i prijetila je opasnost da je okupiraju savezničke trupe i da tako opet ostanu bez mogućnosti da stvore nezavisnu državu, pa su zato stupili u Kraljevinu SHS, kasnije Kraljevinu Jugoslaviju, jer su računali da će iz nje lakše moći da se izdvoje. A računica ih nije prevarila.

Drugi Svjetski rat, ista priča kao i u Prvom, samo dosta lakše, jer je osnov za mržnju već postojao. Propaganda, raspored jedinica, Tito je kasnije pokušao da to ublaži tako što je prilikom oslobađanja slao hrvatske Partizane na Ustaše, a srpske na Četnike, tako da je uspio da to malo smiri. Mada, državi nije bilo spasa jer su Hrvati, a naročito Slovenci, ušli u istu da bi se iz nje izdvojili kada se stvore povoljni uslovi. Tako da su mnogi ovdje promašili potpuno što se tiče istorijskih činjenica, ali dobro, ne bavi se svako istorijom toliko.

EDIT: Jeb'o mater, ne znam jesam li u životu ovoliki post iskuc'o.

јер постоји ривалство у којем ми предњачимо у задњих хиљаду година у свим аспектима, а слични смо по свему (пореклу, броју људи, начину живота...). то ти је као кад имаш два брата, један је рок звезда, астронаут, прелџија и џејмс бонд, а други је типа коњушар.

Realno, David je objasnio. U srednjem veku smo imali bolju državu, od srednjeg veka do 19. i 20. veka smo bili pod okupacijom i mi i oni, s tim što smo se mi prvo oslobodili, pa potom oslobodili i njih. Glavni činilac svih zajedničkih država je bila prvenstveno Srbija. Devedesetih smo pretrpeli i sankcije i bombardovanje, i jebanje od strane skoro celog sveta, i opet posle svega toga nismo mnogo lošiji od njih.

U srednjem veku smo imali bolju državu

Pazi, oni su imali državu u srednjem vijeku do nekog 12. vijeka, kasnije su hrvatsko-ugarskim sporazumom ušli u sastav Ugarske i sve do kraja 20. vijeka i prošlog rata su bili u sastavu drugih država, znači nekih 800 godina su ljudi bili bez države, dok smo mi imali državu do sredine 15. vijeka, pa onda opet u 19. vijeku, što znači nekih 300-400 godina više od njih, tu možda i dolazi do nekih kompleksa, nije isključeno.

ONO MAĐARI,BUGARI I RUMUNI SU VEĆI FAKTOR OD NAS,A POGOTOVO OD SRBIJE hahahahaha napušte se pipe ćetnici!!!!!

Напушиш се ти мени талијанског четничког паламара опааааа

zato što smo stoka.