Primera División 2012/13

  1. Tema o španskom fudbalskom prvenstvu za sezonu 2012/13.

  2. Evo upravo traje utakmica Sevilja - Majorka, 3:2 za domaće, 77. minut.

  3. Dub, kao što vidiš tu piše 2011-12, ovo je sezona 2012-13 :)

  4. Za razliku od, recimo Premijer Lige, za koju sam isto tako rekao da je bespotrebno otvorena nova tema, i na kojoj ima mnogo više komentara, ovde, kao što vidiš, ni na staroj temi nema preko 3 strane, za čitavu sezonu. I prvo prelistaj forum prije nego što otvoriš glupu temu koja će da se ugasi u roku od 2 sata.

  5. Једино кад ти треба више голова па оћеш да се вадиш. Иначе смориоло је да свака фудбалска лига има своју тему на форуму.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.