Prijava

Upravo sam skinuo Fifu 13 i zanima me vaše mišljenje o njoj. Da li preferirate da budete menadžer ili da kreirate igrača, ja sam napravio igrača, zadnjeg veznog, i pičim u Norveškoj ligi punom parom! :D Gazim Tromso-a samo tako. Kakvi su vaši utisci i tako to.

FIFA 13 najbolji fudbal koji je izašao, odmah poslije PES 2006.

A sad, ne znam baš da li je zgodno da se otvara tema za svaku verziju igrice.

Ја играм сваке године ПЕС и Фифу. :) У ФИФИ углавном узмем Спартак Москву и цепам руску лигу док ме не смори, онда изађе следећа верзија. :)

Pa dobro Champy, sta fali, malo za ove sporCke :) A jes najbolji .

Цениш да једна фифа заслужује посебну тему?

Prva godina da je fifa, na žalost, bolja od PES-a.
Pes je ove godine živo njesra

Pikao sam par puta sa ortacima u igraonici. Iako sam velii pobornik PES'a moram priznati da je ove godine bolja FIFA. Dosta je dobro uradjena, da ne kažem realno. Neke stvari koje me nerviraju je način na koji se možeš braniti. Uzmeš nekog random ofanzivnog igrača i samo letaš sa njim i čekaš da obrana (kompjuter) uzme loptu, malo je bezveze.

Drugo, dosta je nerealno fora sa L1 trokut kad izigraš celu odbranu nezamislivim pasom i ako protivnik prebaci na igrača odbrane prvo krene napred pa onda nazad da prati igrača kad je već kasno i ovaj je otišao 1 na 1 sa gošom. Doduše i tu ima nekih caka, igrao sam 3,4 puta pa nisam još svario svaki detalj i foricu u igri.

Po meni je golo govno zbog izmeštenih kontroli (kretanje sa strelica prebačeno na WASD, šut na space, pas, centaršut i pas u prostor na JKl), a pošto fifu ne igram od 2008, možda sam isp'o Koštunije neobavešteni, pa je ta promena izvršena prošle ili pretprošle godine. Kakogod, ja se i ove godine odlučih za PES

И ја сам пик'о Фифу ове године. Последњих година сам увек имао прилике да испробам и Пес и Фифу и увек ми је Пес био бољи. Не разумем уопште људе који тврде супротно, ал' добро, изговоримо ону истрошену фразу да су укуси различити.

Tamo Neki,

Brate, kontrole mogu da se menjaju... I ko uopšte igra fudbal na tastaturu. Kupi džoistik za 400 kinte...

Tamo Neki,

Brate, kontrole mogu da se menjaju... I ko uopšte igra fudbal na tastaturu. Kupi džoistik za 400 kinte...

Ma znam da mogu da se menjaju, samo ne znam koji su ih kurac mećali tako. K'o da igram Kol of djuti a ne Fifu.
A džojstik mi ne treba, kad nemam s kime da igram.

Fifa od 2010 mnogo bolja, bar meni... Od pesa dobijem napade, i dodje mi da polomim sve moguce oko sebe, koliko ima bagova jebenih. U fifi sam odusevljen nekim detaljima, tipa, prvo sto mi pada na um, sutnes, lik ti izblokira, i golman kao ostane na krivoj nozi, i lobuje ga...Realno su se potrudili ljudi, a Pes je iz godine u godinu sve gori i gori...

Jel ima neko da mi kaže neku foru za dribling, gledao sam nešto po jutjubetu al ne znam koja je ovako najjača. Ima neka fora držiš L1 i onda kao on nju nešto vrti oko nogu pa kad se oslobodi prostor onda udari šprint. Isto je jako kad dva puta brzo pritišneg onaj džojstik kako beše (što nisu strelice) dva puta i onda udari jak šprint. Et ako neko zna neki dobar dribling nek mi javi, jer je izuzetno teško driblati na ovoj novoj Fifi.

Sad ja ne znam na čemu ste vi igrali tu fifu. Jedinu Fifu 13 koju sam uspeo da skinem, a koja radi, to je neka portovana sa konzole. To je toliko loše urađeno, grafika je gora od Fife 2001, igra je užasna, da ne pominjem MENI koji je urađen u konzolaškom fazonu, ni nalik na ono kako je Fifa izgledala do 2011. Fifa 12 se izjednačila sa PESom, a 13 je bolja, bolja ali po ukusu onih koji su oduvek preferirali PES. Dakle njima se Fifa prilagodila. Ja koji sam oduvek gotivio više Fifu sam razočaran, ne sviđa mi se i ne želim to da igram, igram ranije delove i još dodam neki peč sa našom i drugim ex yu ligama.

To si u pravu.
Realno, sve dobro što su izbacili iz PESa, ovi su ubacili u fifu. Možda je to i razlog zašto sam prešao na nju