Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Meni samo nije jasno ko je to pokušao da glumi opakog lika i da se predstavi kao manijak? Ja nisam tako nešto primetio.
pa ima fejzbukmanijak, ima manijak...
Погледај мало боље. Ово је виртуелни свијет, једноставно сви се понекада претварају само што неки немају границе.
Ej!
Кажи Андреј какав закључак. Овдје има много више буљаша него психопата.
Ко ме терао да отварам ову тему, одох ја на језичке недоумице, или да коментаришем нешто о гљивама, књигама, религији или политици,тамо бар не ризикујем да схватим како сам досадни вонаби психопата (што би врло лако могло и бити недалеко од истине).
Ово је Матрикс, ми смо Нео.
Признај себи а наш опрост не требаш ни тражити.
Pa onda poriču uživo, a to znači da u suštini ipak nisu normalni ljudi. I po ovoj logici, ovde oni koji deluju najnormalnije, uživo su prilično realizovani manijaci.
Ko se pretvara? A da je to uspešno, naravno, tako bezgranično.
Ово је лажни свет, ништа не постоји.
Čak ni Neo?
:(
Ово је Матрикс, ми смо Нео.
dal si ćorav, majketiga, zar ne vidiš da napolje kiša pada!
Ево ја се претварам и нико ме жив не може убиједити да сви овдје, бар једном, нису покушали прогурати причу која је ''трула'' или бар причу која се ''осјети на трулеж''.
Немојте да се зајебавамо и глумимо лажне моралисте.
http://vukajlija.com/recnik/autori/20597
imam neki utisak da bi mi ovaj lik iz čista mira opalio flaju piva u glavu dok pričamo viceve.
u km smislu trula? da se foliraju da su zajebani likovi? pa to stalno. i svi su kao neshvaćeni. ali veruj mi, ima ih koji na sajtu zvuče normalno, a u rl su opasno poremećeni.
А можда тај сукоб и неусклађеност између унутрашњег и манифестног и може нечему да допринесе. Покажи ми апсолутно слободног и помиреног човека, показаћу ти животињу. Ја сам навикао да живим сукобљен, између два пола ствара се напон, струја тече, пали сијалице, и помало светлуцам.
Ја не знам на шта вам личим овако по сајту, али уживо не личим ни на шта
ујебемтилебацкрвави, Смарко се не курчи љепотом, добро је рекао отац Тадеј: "Најебаћете 2012е"