Prijava

u km smislu trula? da se foliraju da su zajebani likovi? pa to stalno. i svi su kao neshvaćeni. ali veruj mi, ima ih koji na sajtu zvuče normalno, a u rl su opasno poremećeni.

Ео виш да сам управу. Претварају се. Какве психопате, какви бакрачи. Ја лично не знам ни једног од ових виђених фаца Вукајлије.
Капирам да су океј ликови. Ти ако знаш неког поремећеног слободно кажи лололо

Ево ја се претварам и нико ме жив не може убиједити да сви овдје, бар једном, нису покушали прогурати причу која је ''трула'' или бар причу која се ''осјети на трулеж''.

Jadan pošten svet.

А можда тај сукоб и неусклађеност између унутрашњег и манифестног и може нечему да допринесе. Покажи ми апсолутно слободног и помиреног човека, показаћу ти животињу. Ја сам навикао да живим сукобљен, између два пола ствара се напон, струја тече, пали сијалице, и помало светлуцам

Da, da, iluminat, znala sam! :)

Да се крстим и левом и десном, каква је то изјава, Смарко?

Mnogo serete. Aj da seruckate pomalo pa da vam čovek progleda kroz dupe, al jok.

Da, da, iluminat, znala sam! :)

Samo malo nevešt alegoričar :)

Mnogo serete. Aj da seruckate pomalo pa da vam čovek progleda kroz dupe, al jok.

Ео Манијак је искрен чоек.
Ђетићу како плућа лололо

Samo malo nevešt alegoričar :)

Nemoj da se stidiš, u redu je. :)

Шалим се, презгодан сам, него вас штрецам само...

Манијак убо. Вашом озбиљношћу упропастиште концепАт теме. Ал' ае да пласирам једно питање кад сте се већ уозбиљили:

Зашто неки чланови често попију бан? Овде на сајту има баш много слободе, само не треба прелазити ту неку границу у зајебанцији, која се подразумева овде, као и у рил лајфу (да се тако као фенси тринаестогодишњакиња изразим). Ту мислим на ове што често висе на Вукајлији, а не на оне што се региструју да би опсовали маму медаторима, што су ставили говно на насловну. Мислим да сам питање поставио у правој теми. :Д

Jedi buraniju brateee.

ију шта му рече

Pečemo leba na ringle!

Ma ima ovde svakakvih idiota. Od onih što ližu ono belo iz bubuljice kad je iscede do onih što gvire kroz ključaonicu dok im se keva i ćale prangijaju u spavaćoj.....al nekih ozbiljnijih prestupnika verujem da nema, tj. niko mi ne deluje da ima baš muda da bude mnogo lud

Заправо, људи су на интернету скривени иза својих надимака и неретко су и искренији него у стварности. Не кажем да људе треба класификовати на основу спемова и сличног, али ставове доста слободније исказују онлајн.

Што се тиче "мрачних умова", не знам, једноставно, тешко ми је да поделим на људе мрачног и блиставог ума. Најчешће то нису реалне поделе.
Јебига, сматрам да је доста људи одавде способно на нека већа дела (позитивна/негативна) док само пар људи могу да замислим у некој улози зајебаног убице или слично.

Често гледам порниће у којима шатро уцењују жене да се јебу. Издрко сам га на ону азијаштину што је неко поставио, она диптроут игрица (капирам да је лутка на надувавање следећи левел фовревралоуновања). Вечерас сам наизменично слушао једну Синатрину и једну песму Баје Малог Книнџе.

al nekih ozbiljnijih prestupnika verujem da nema, tj. niko mi ne deluje da ima baš muda da bude mnogo lud

Има мој кум. Маргинални аутор без дефниција. Одлежао 3 године у Туњицама. Много луд а регистрован је на Вукајлији.

Pokušao da opljačkam kockarnicu nožem, napao obezbedjenje kluba sekirom i srpom, isekao dlanove u znak protesta protiv policije... Bilo je jos manjih incidenata...

potajno palim bojler dok je neko pod tušem

Iz dana u dan sve više gotivim 'Elitne odrede'.

Pečemo leba na ringle!

Samo tako se i peče, dole tosteri!