Prijava

Imam jedan problemčić (koji sam radikalno rešio, ali me zanima uzrok).
Imam lap-top sa HDD 500GB i podelio sam ga na tri particije. Prva samo za sistem (Windows 7 64-bit, 40GB), druga za igrice i instalacije, oko 215GB, i za ziku i filmove takodje 215GB.
Šljakalo je to sve lepo do nedavno, međutim zatrebalo mi je mesta na D i ja sam počeo polako da brišem stvari sa nje. Nisam ni primetio da kako izbrišem slobodan prostor se NE povećava. I tako sam na kraju stigao do toga da mi je na D prostor zauzimalo samo 32GB, medjutim on je pokazivao da je od 215GB utrošeno oko 209. I gde je sad nestalo tih 180 gigabajta?
System restore stop.
Hidden files and folders stop.

имо сам исти проблем, знам да сам га решио, ал не могу се сетим како

Mozda da ispraznis kantu?

Си пробао под опцијом Hidden files and folders имаш још опцију Hide protected operating system files, њу одчекирај. Па провери на тој партицији шта стварно имаш. Не видим други проблем ..

Кад сам имао сличан проблем, решење је било ово што каже фатал ерор.

Ta ti particija dođe na pola HDD-a. Uzmi magnet od zvučnika i povuci preko sredine diska. I onda ga polij rasolom. Samo pazi da bude hladan.

System Cleaner, ili vidi da ti nije java pojela sve..

empti recucle bin xD

I da bi bio tutumrak da metneš pola kompa u kantu moraš da znaš nešto, tj. da štikliraš da kanta može da sadrži ceo disk. Jbg pitao sam zašto, a ne kako da sredim. Ja sam sad formatirao ceo komp i opet digao sistem, al' prvenstveno zato što mi je Sistemska particija bila premala prepunila se od Automatic updates, i nisam mogao da učitam jebene ISO fajlove, niti da glem filmove onlajn, jer na C nije bilo mesta ni za jebene .temp fajlove. E sad, da l neko zna da li to može da se prebaci na neku drugu particiju, đe će da stvara privremene fajlove?
P.S. Čuo sam da sem System i Primary imaju i Extended i Logical particije... Šta je to koji kurac?