Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Због Италије сам данас диго неке парице, тако да одсад навијам за њих, иако су јајаре у сваком спорту и ван спорта. Дајте неке клипове да видимо шта смо ми радили, ја нисам гледо баш нас...
Izvoli Murinjo
http://www.fifa.com/futsalworldcup/highlights/video/video=1828216/index.html
јел у 19:00 по локалном или овдашњем сутра?
Po nasem u 1 valjda igramo
ок
I danas dobra partija naše reprezentacije u futsalu . Ovaj put , posle pobede nad Egiptom ( 3 - 1 ) , svladana je selekcija Kuvajta još ubedljivije ( 7 - 2 ) . Evo i trenutne tabele naše grupe :
1. Srbija 2 2 0 0 +7 6
2. Egipat 2 1 0 1 +3 3
3. Češka 2 1 0 1 -4 3
4. Kuvajt 2 0 0 2 -6 0
Sledeće ( poslednje ) kolo igra se u petak , a sastaju se Srbija - Češka i Egipat - Kuvajt .
Да се убацим са закашњењем ја мислим да је футсал у сали, а мали фудбал на бетону. :) Када се саставе сва ваша објашњења добије се решење. Сала + Порекло + Патике + Четворка = Футсал.
А сад мало о теми, ја све гледам ове друге репке никад нашу да убодем, кад ми играмо( у колико сати) ?
ne znam stvarno vidi na fifa.com ja tu gledam
Ima na Fifinom sajtu sve
Naši odlični danas, sa Češkom nam je dovoljno nerešeno i prvi smo u grupi
Editovaću grupe u prvom postu kasnije,preko fona sam
TakoE jebi SRBIJO glupe kuvajćane!!!!
Sutra od 1 igramo sa Ceskom,cak i poraz od 3 gola razlike nas vodi dalje,ali pobeda je realna
evo ga 1 - 0 Kocić
Nažaost utakmica sa Česima je završena baz pobednika 2 - 2 ali ipak naše reprezentacija ide u u drugi krug sa prvog mesta u grupi i osvojenih 7 bodova . Protivnik naših biće tim Argentine , ali ne znam kad se igra tekma .
Idemo dalje,2:2 protiv Čeha, nije loše, al mogli smo i da pobedimo
Sa Argentinom igramo u osmini finala, ako prođemo idemo na Brazil, a tu šta nam Bog da
Editovaću tabele u prvom postu kasnije
danas je bilo namesteno na X. I jednima i drugima je odgovaralo.
Gazimundo , Česima nije odgovarao x da je Egipat dobio Kuvajt , ali čuli na poluvremenu da Kuvajt vodi 3 - 1 pa dogovorili se sa našima
Moguće da je tako, naši nisu zapinjali nešto u drugom, a i što bi, bolje nek se odmore
mito kad je sa Argentinom ???
U nedelju počinje osmina finala od 3 na eurosportu sam video, pa ćemo mi verovatno u nedelju ili ponedeljak.
U ponedeljak igramo, ne znam tacno u kolko sati