Prijava

Šteta što se pička nije ubila pre nego što je počela da stvara muziku. Samo Alice in Chains što se grandža tiče.

Sta mislim o Nirvani? Jebem ja rok muzicara koji se fura da je trv, turi u pesmu izjavu o nemanju oruzja, a onda u zivotu pokaze da ipak ima. Mora budes iskren do kraja.

Govno jedno koje je od rokenrola koji je bunt napravio uprosceno sranje za depresivne tinejdzere.

I sto kaze Reme od grandza samo Alice i par stvari od Pearl Jam.

Tesko je ja to sad da objasnjavam klincima za muziku u doba kad im je sve dostupno na klik i kad im muzicki ukus formira youtube sa predlozenim pesmama (znaci onaj ko plati bice hit), ali tamo pocetkom devedesetih nisi imao veliki izbor. Jbg secam se da je bila dvesta dvojka, neka emisija fontana zelja ili slicno, pa sad ti saljes pismo njima da ti puste oesmu, pa kad se pojavio radio b92 i reemituje mtv celu noc sedis i slusas... Secam se kao juce da je bilo kad je nastupio Sietl, to je bila muzika, valjda obelezila jedno vreme pa mi je i sad priraslo srcu

Uzgred, znate kod ovih postapokalipticnih filmova kad lete u onim letilicama i pustaju vintage muziku iz naseg doba, pa kao komentarisu sta smo mi slusali u danasnje vreme, kapiram da kad to zaista dodje pa neko pusti rep, komentar ce biti da su to slusala neinteligentna bica tipa bubasvabe ili pauci

Bombi šta ručavaš danas

rucavam kurac, sam kuci do sutra uvece, mora da nesto izorganizujem

E ljudi, imam novu dilemu. Da li vam liči ova pesma na Đoletovu, to jest da li je naš Đole maznuo nešto od ove pesme. dva sata sam guglao i na kraju se setio ove Đoletove. I osećam kao da to nije ta pesma, jer Đole ima dosta brži ritam pesme a ovaj Cris ima baš spor ritam, i ako vas podseća na neku EX YU pesmu obavezno recite.

https://youtu.be/DnxTbksDfdY
Ovde premotajte na 02:55, tada počinje ta pesma, i pogledajte u komentarima, jedan čovek je pitao ,,Jel zna neko ko je uzeo ovu matricu od domacih izvodjaca 3:13" baš želim čuti vaše mišljenje.

Galija ili tako neko

mada nisam siguran

Parni Valjak - Godine Prolaze i nije čak ni samo ta klavirska melodija već se isti akordi koriste u obe pjesme, samo su tempo i stil malo drugačiji pa nije toliko očigledna kopija

cela ex yu rok scena je pokradena. 80% bar. nisu ocekivali internet :)

niko nije obradio road to hell, bar ne niko poznat. sam je sebe kris obradio na sledećen albumu, krenuo istim putem (da se šaljivo izrazim hehe).

gledam ti ostala pitanja škodilače, nije ova tema za tebe, jarane.

Helou pipl, prelistavao sam pesme od Status Quo-a i naišao na ovu, koja me je u istom momentu kada sam je čuo podsetila na jednu našu domaću, predpostavite koju ;-)
https://youtu.be/dITmBPMtm50?list=PLmj07D0CvvvWGNZr3hadHfXevLp12Kf57