Prijava

Ima par tema na forumu o snovima, ali nisam još naletio na neku ovakvu. Ovo mi je prva tema koju otvaram u svojoj vukajlijaškoj karijeri, tako da bih molio da se trol spusti na neki minimum.

Elem, pijani snovi. Vrlo zajebana stvar, ukoliko ih se sjećaš ujutru. Ja generalno imam bolesne snove, neke sam kačio na temu "bolesni snovi", neke ne smijem jer me i samog strah njih, ali kad pijan legnem da spavam, to bude jebeni haos. Glavna karakteristika pijanih snova mi je ta da cijelu noć sanjam kako pijem vode, a ne mogu da se napijem, stanem na česmu i pijem, a k'o da pijesak pijem. Sinoć su tu bili i neki incesti, užas.

Dakle, pijani snovi, imate li ih, ako imate, opišite ih, ako nemate, jebem li ga, podjebavajte ove koji ih imaju.

Ne sećam se snova kad sam pijan, obično ustanem ujutru i ne znam za sebe, ma ni za javu, a kamoli šta sam sanjao, al dobro možda drugi imaju drugačija iskustva.

Meni se to desilo prvi put kad sam se napio,cele noći neke boleštine nakaradne sam sanjao, i na svakih pola sata sam se budio.

Sinoć su tu bili i neki incesti

Čekaj, čekaj, kakvi incesti konkretno?

Ja pijan redovno pijan sanjam kako tražim neki bunar da se napijem vode, i nikako da ga nađem.

Čekaj, čekaj, kakvi incesti konkretno?

Incesti, u punom smislu te riječi. :) A Vule, i sa mnom je ista stvar, samo što je meni još iritantnije, ja nađem vodu i pijem je, a i dalje sam žedan, iznerviram se kasnije. I redovno sanjam kako jebem neke pičke koje napadam inače, samo što ih jebem u nezgodnim situacijama, tipa u sred Termopilske bitke ili tako nešto. :)

Normalno da si žedan, zato kad dođeš uveče kući, popij punu čašu vode, biće ti lakše i to veče i ujutru ili drži flašicu pored kreveta jer ti je organizam dehidrirao. Ali taj incest, to je već zabrinjavajuće.

Pazi, isti mi kurac, ja popijem boga oca prije spavanja, džaba, isti kurac. A to, zabrinjavajuć sam ja svakako. :)

Ma i ja sanjam nekad da pijem ali ne mogu da se napijem. A kad već pomenu incest, i meni se dešavalo da sanjam, jebeno mnogo.

Ja vazda imam najvecu traumu u snu kad se napijem.

Meni je jedan poznanike rekao kad se napijes uzmi jedan limun i icjedi ga u u sta, nista sutra neces osjetit. Ja sam pokusavao to da praktikujem ali nikako da se sjetim toga kad se napijem, vazda se samo svalim u krevet.

Mita97
Meni se to desilo prvi put kad sam se napio,cele noći neke boleštine nakaradne sam sanjao, i na svakih pola sata sam se budio.

Најискреније се надам да ово 97 у твом нику не представља твоје годиште.

E ja sam bas sinoć onako cvrcnuta sanjala kako me je napao pobesneli oposum. Al mnogo čudan bio, bio je obučen u maleni braon dzemperčić i stajao je pored puta kojim sam prolazila i pokušao da me izujeda. Kasnije sam sanjala da je sigurno bio besan, pošto normalne živuljke ne pokušavaju da te napadnu kada nisu ugrožene a besne oće.