Ко последњи побједник 129

1. Ja ja ja u zivotu imam sve!!!! Genksta sit!!

Pa sta onda da ti diram lolo?

2. Ništa, ako me diraš, ujedam. lolo

3. A bas je delovalo da ce to biti uvod za neki sehi chat koji bi se nastavio preko pvt-a. IDI U MANASTIR

4. TEKLA JE RAAKIJAA CELE NOCI VEENAAMA JEDNOGA BEKRIJE KOJI PIJE ZBOG TEBE, TEKLI SU STIHOOOVI ONE NOCI KAAD SU TE NJEGOVII SVATOVI UPLAAAKANU ODVELIIII

5. Ipak nećeš pobediti, m-m.

6. Budi kavaljer, dame imaju prednost i to.

7. Ja sa sigurnoscu ne mogu znati da li si ti dama prema tome, ti me opusteno mozes slagati pa da te ja pustim i onda posle Arei budala poverovao ha-ha. Neces majci.

8. Ma jesam, kažu da jesam, sad ne znam. Veruj mi na reč.

9. Tako je i Vucica bila Vuk godinu dana pa se posle ispostavilo drugacije. Ko zna, mozda ti budes Mesecar za par meseci. Koga zmija ujede i gustera se boji! Eto, idi trazi pa ako nema definisi, pusti mene da pobedim.

10. E, ima Mesečar, ne znavam ko je, neće da mi kaže. :/
    A neću, ja pobedjujem!

11. Vi zaboravili da Bolt i dalje ima internet

12. Ali ja čekam da pobedim.

13. ПАРТИЗАН ПАРТИЗАН ВАФАНКУЛО!

14. More, Dan'lo, nema ništa, pali!

15. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201008/26195/medium_vgczfinal.jpg
    Да вам покажем како се ради у фотошопу!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.