U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja ja ja u zivotu imam sve!!!! Genksta sit!!
Pa sta onda da ti diram lolo?
Ništa, ako me diraš, ujedam. lolo
A bas je delovalo da ce to biti uvod za neki sehi chat koji bi se nastavio preko pvt-a. IDI U MANASTIR
Ja sam udata.
TEKLA JE RAAKIJAA CELE NOCI VEENAAMA JEDNOGA BEKRIJE KOJI PIJE ZBOG TEBE, TEKLI SU STIHOOOVI ONE NOCI KAAD SU TE NJEGOVII SVATOVI UPLAAAKANU ODVELIIII
Ipak nećeš pobediti, m-m.
Pu!
Budi kavaljer, dame imaju prednost i to.
Ja sa sigurnoscu ne mogu znati da li si ti dama prema tome, ti me opusteno mozes slagati pa da te ja pustim i onda posle Arei budala poverovao ha-ha. Neces majci.
Ma jesam, kažu da jesam, sad ne znam. Veruj mi na reč.
Tako je i Vucica bila Vuk godinu dana pa se posle ispostavilo drugacije. Ko zna, mozda ti budes Mesecar za par meseci. Koga zmija ujede i gustera se boji! Eto, idi trazi pa ako nema definisi, pusti mene da pobedim.
E, ima Mesečar, ne znavam ko je, neće da mi kaže. :/
A neću, ja pobedjujem!
Vi zaboravili da Bolt i dalje ima internet
Ali ja čekam da pobedim.
to ti mislis
Znam.
ПАРТИЗАН ПАРТИЗАН ВАФАНКУЛО!
More, Dan'lo, nema ništa, pali!
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201008/26195/medium_vgczfinal.jpg
Да вам покажем како се ради у фотошопу!
Budućnost!