Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Supa. janjetina, sarma, i kao desert kupus salatu.
Upravo sam završio spremanje: glavcu luka i pileće bijelo meso na kockice prvo kratko propržijo da malo pobijeli a ne nako krvavo kao svježekasapljena džigara, nalio 2 dcl vina i 2 dcl vode, punu supenu kašiku kafe, ostavio da krčka jedan i po sat i ispalo ko bog. Ako se neko dok čita ovo stomakoizvrće zbog prisustva kafe, nek oproba, instant će se samopokajati zbogradi sumnje u istu.
@celtic
Moracu to da probam.
сармаааааааааааа данас <3
Sarmaaaaa. Nata4Milka, jel pravis sarmu od svinjskog mesa? Jel si probala sa teletinom :D ubiVa
Brodet od mešane ribe i zalivam crnim vinom.
ова сарма је мешано месо, нисам пробала само са телетином
Ustao u 14h, a do 16:30 sam pojeo pet jaja na oko, 200g feta sira, pola litre jogurta, a za ručak 3 sarme s junetinom. Još malo pa ću opet nešto pojesti, neku ribu ili pileće belo.
@proviron BOGATOOOOO :)
@Nara4Milka Moras probati. Uhh. Bruka je.
Švinjetina i ruska
srpska.umesto sunkarice,slanine.majonez i slanina,holesterol 0,dijeta 100 posto!
Danas pivo.
Sutra verovatno ceo dan necu nista jesti, posto cu spavati.
A prekstura, prvo sta vidim! :D
Danas krenuo sa vinom. Od ranog jutra. Za rucak rostilj, i kiflice sa suNJkom. Za desert vinjace. Za veceru necu videti na oci, tako da mi svj.
јој, как'у сам руску салату сад направила, оженила бих сама себе
Jaoooj Vidrice, dobro si postovala da me podsetiš: ja kao vrsna domaćica sam iznela rusku salatu na terasu da se hladi, da mogu dodati majonez, i da ne bi ovog posta, ko zna kad bih je unela. lololo
Jedem samerzbi čitav dan. Pojo sam jedno 15 komada, pjan sam ko tuta. Derem samo seljačku muziku preko jutubeta. Trebo bij peglat košujlu al oću kurac peglat samo mi još to fali.
Hahaha. Zene samo rusku spremaju. :)
@Skocimis- I ja sam gotov. Pijem od 9 ujutru. Samo vino, iskljucivo domace. I sad je stigao rostilj. Uh
Isto to sam danas radila. :D Baj d vej, je l' stavljaš i pavlaku, ili samo majonez? Probaj da dodaš pola pavlake, il' cijelu, ako nisi ranije, mnogo je bolja, i blaža :)
Чему блажа руска салата?!
Jeb'ga, ove mogu da pojedem kilu, a one ne, majoneza mi prejaka bude.. :D