Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Za doručak jeo oslić, za ručak skušu a trenutno podgrevam oslić i skušu.
cenim vrhunski rucak danas
musaka i jos meksicki namaz preljuti i ajvar na to stavicu ja
Сасам појо нако баш сељачки седвич: у пола леба ркно прошаране пршуте оне масне, два кувана јајета и урнебеса и феферонки. Усро сам се.
joj, родица ме звала на ручак, ка'е прави пасуљ с ребрима, и сад сам у дилеми, да л' да једем нешто и покварим пасуљ пошто скапавам од глади, ил да чекам.......
čekaj
прошло је 40 минута...умирем
Ručao krem-supu sa bijelim grahom i kikirikijem. Za večeru ću propasirati ostatak graha, dodati bibera i time napuniti palačinke.
seti se gladne dece i zapali pljugu
нисам пљугофил
желим пасуљ
Preseci malo snečim, ali malo.
Jer, ako se načekaš, možeš da:
a) pregladniš
b) toliko ogladniš da se naždereš ko nedotavna, pa će te bolit tiba, a plus ćeš proizvoditi kanonade tipa 1812 naredna tri dana lolo
а и срамота ме да се преждеравам у гостима....
kuham vinski gulaš...juneći.... još 15 min i gotovo :)
JUNEĆI?! MAŠALA!
ХА, САД МЕ ЗВАЛА
ЗБОГОМ ОСТАЈТЕ, ГЛАДНА СТОКО
Kuda gladan. Kuso sam neki čudan pirinač sa suvim grožđem, indijskim orahom i šafranom. Plus pečeni pileški bataci.
Šafran pakuju u mini-kesice od 1,2 g (!), ko dop da je.
Каунте, питала ова девојчица: http://vukajlija.com/recnik/autori/36937 оћемо ли неко окупљање да организујемо у Чачку јер нисмо скоро две године, а како ја не знам ко још увек виси на сајту осим мене и тебе да те питам бил дошо да пијемо ракију и повраћамо.
Hvala na informaciji i uljudnom pozivu, Yeahbatch, no slab sam ti ja za te organizacije i okupljanja i tako to. A da ne pominjem da sam uživo smarač na kub u odnosu na ovo ovde.
Svakako hvala te me se seti, de čuo i ne čuo.
lepo se vi ranite,covek bi pomislio da smo iz svajcarske.tek katkad se javi neka sirotinja sa podrigusom i lebom od juce.
можда неку скушу ал не једе ми се та риба мало ми то па ћу да придодам нешто
Е јебига.