U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zalepim penis. Nemam vremena da kuvam, kad imam to je kasno u noć a tad se ne ruča, noć je za spavanje. Kad sam gladan a na meni je da spremim iščupam prut slanine iz frižidera, nađem luka i udri. Hleb znam gde stoji. pozz
Ma nemam pojma, ništa mi se ne jede.
standardni ručak:
najjeftinija salama i četri-pet jaja sa kečapom ili majonezom
jebiga, tako smo u mogućnosti
узећу слонне дизпржим и скуваћу јооооја па ставит упола леба са породојзом и насућ кооооооле има да буде хаос
Pašteta od lignji, špargla na žaru i plavi paradajz u pavlaci.
Ne izmišljaj. Ne postoji plavi paradajz.
Neki ga zovu i plavi patlidžan, a patlidžan je paradajz.
Na Jugu patlidžan == paradajz
Nato, voliš li plavi patlidžan?
Kaunte, o zašto si Kaunt? Šala, komika :)
Dajte neki predlog za has, ubi me jednolicna ishrana a nemam inspiraciju nesto da trazim..
Od sastojaka imam ono sto vecina ima ukuci, dakle nikakve potocarke,pticje mleko i cvet africkog lokvanja
Sataraš.
Bravo macore! Odoh da spremim
Tako i Rudolf započinje jednostavne recepte, ja ga poslušam, otvorim friižider, a unutra sir, kečap i tikvica. Kako od toga da napravim jednostavnu lazanju od jagnjećeg mesa?
Jes, al holandjanin u kuci ima filete lososa, kilo parmezana, 4 tone povrca, 3 razlicite vrste mesa, domacu kobaju iz spanije i 12 vrsti maslinovog ulja :)
Ukradem i ja ponesto od njih, al do sad sam samo jedan recept napravio "ko na 24kitchen" , u ostalim slucajevima je moralo da radi "ma moze i bez toga " :D
Zbrckao sam sataras, cekam da se malo ladne, pa odoh da se bacim na njega. Fala kauntu jos jedared za ideju.
EDIT: Uh jebao sam mu kevu kako sam ga napravio. Ima puna serpa, nek svrati ko voli
Nema načemu, prijatno!
Uuu, prijede mi se sad. Moraću da teram ženu da pravi, a ako neće, ima ja da napravim i da pojedem sve sam buahaha
хаос је бијо
Zdjecom pravio smrznuta žumanca u slanini.
Celtice, de nemoj srat više i izmišljati kumim te Bogom. pozz
Вечеравам пресну лабију. За десерт правим кремпиту.
оћеш рећи једеш код була и ђака средњу пилетину хахахаха
Ехехехе, уклапа се, реално :Д