Шта данас ручавате?

1. Сааармиицаа :)

2. Punio pileća prsa lukom i čvarcima. Perverzija.

3. Sendvič sa maslinama!

4. Sendvičem zagađuješ masline? Bogohuljenje!!!!

5. Slušaj Celtic. Možda te ovi trpe ali meni ne pada na pamet. Nemoj da mi sereš ovde i da izmišljaš jela kao neka i da guglaš. Ako nemaš šta da napišeš pametno nemoj pisati ništa. Nikad nisi jeo jaja, krompir ili prženu meso? Ajde mrš bre!

6. Hoćeš ga raskrvariti pesnajama, bolove?

7. Nisam ja siledžija. I koristim noge, ređe pesnice.

8. Bohore, ja kuham godinama, jedem sve što svi ljudi jedu i nikad nisam lagao ljude. Ako ne znaš prepoznati šalu i ironiju u ovome što rekoh Rasnom, do tebe je. Ja ti želim sve najbolje u novom ljetu i, naravno, manje bijesa i psovanja, skočiće ti pritisak.

9. Taj post rasnom nema veze sa ovim, pratim ja tebe duže vreme.
    I tebi srećna brate, takođe. Sve najbolje.

10. pratim ja tebe duže vreme

Zašto me pratiš? Sumnjaš u mene?

11. Grah i ćufte djeci, meni samo grah.

12. Đeci i sebi napravijo preljep doručak: jaja na oči, luk, sir, slaninu i kiselo mlijeko od komšinice. Ahhh....

EDIT: Mlijeko nije od komšinice lično, ona je samo ukiselila.

13. Eee a dok si bio neko mudo na sajtu jeo se kavijar i pilo francusko vino...

14. kiselo mlijeko od komšinice. Ahhh....

brate...

15. Hahah biće da je komšinica noseća lolo

16. Thilmo, mogu jesti i napraviti i gradsko i seosko. Nemam pretenzije da glumim gospodu. Samo volim da spremam sve što mogu da priuštim. Da ne mogu, jeo bih uštipke na drugi dan. I ne spemuj, nego kači šta si jeo. Nije bitno jel janje s ražnja ili konzerva paštete.

17. ja sam od jutros popio c vitamin paracetamol i sisao pomorandžu jer ne mogu da gutam. Fak ju krajnici fak ju (ne pozivam na oralno opštenje penisom)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.