U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
keva pravi opasnu kiselu masnicu
od tih bosanskih zajebancija najviše volem olivušu i kljukušu onako kasno noću sa puno itopljenog margarina aaaa
u olivuši izvadim meso pa pojedem testo iz rupe gde je piletina bila a ono sočno mekano natopljeno sokom od piletine i margarinom nbkjb kyxk
da debeo sam
Apruvd, Bruce. Jedi rukami, da pršti po nogami!
Kljukuša jebena lolo
najjača stvar
Ajoj brate, razmena dobara - Božić i Vaskrs kod mene, a Iftari kod njih - kako smo bili mršavi to samo Bog zna :)
https://www.youtube.com/watch?v=fJVa_ug4jFA
To je došlo posle :)
Bruce, sjetio sam se sogan-dolme. Praviću je uskoro, ziher.
Uh, samo da se malo vreme prolepša i da može napolju da se roštilja bez jakne...
Mozda sam los covek ali nemam prijatelja muslimana
Mada i nije da sam kao neke izbegavao zbog veroispovesti jednostavno nemam jbg
Sad sam se setio one scene iz Složne braće kad Hrvati naručuju klopu u kafani...
Pseto, neš se najesti ako ne nabaviš sebi jednog.
Ma rekoh vam neki dan da mi cevap meso stize iz np a sudzuk sa kosova od sciptara ali nisu mi prijatelji jbg
Znam jednog ramiza ali to je poslovno jbg
edit: i dzihana jednog ali ista spika
Premalo, mora to bolje. Allah Subhanahu Wa Ta'ala će te izvesti na pravi put.
Evo primjera:
https://www.youtube.com/watch?v=KoZXExPsTx8
Kakve sada pcele jeri to oces da mi kazes da je i muslimanski med najbolji?
Dobro veče.
Ovog trenutka idem da otvorim 2 tunjevine, narežem sitno glavicu crnog luka i posolim onako baš mnogo. Sve to i sa sve onim uljem iz tunjevine ugnjeckam onako natapkam viljuškom da bude ravan sloj u tanjiru debeo 2 prsta bogme i odozgo ižvljam majonezom. Obično se igram tako i pišem svašta. Sada ću napisati Arkan npr. Prijatno
Bohor.
Sunce ti bogovo