Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
vuevupateavekmua
A šta od hrane ima u ponudi? Šta je vlasnik restorana u horoskopu? Neki gulaš, čorbasto nešto bih uzeo.
pasulj sigurica
U restoranu rekao sam PASTE ! eventualno neka salata, cezar npr. Zavisi od doba dana, prilike itd.
Natur sniclu sam stukao, dobraaa
Paste su bas skupe jbt
Сендвич с поханом тиквицом, додао мајонезу и кечап
pasulj sigurica
+1
Danas paste od juče
znači copy/paste
:D
Sutra ovo što je Čukica jeo danas, ali uz faširane šnicle.
Donio pajdo iz Izraela njiov pravi humus, jedem humus već 2 dana, sutra ću završit kilu čitavu xD
Danas bila pita sa gljivama, sutra je na meniju pohano bijelo meso, a kao prilog grašak i bijeli luk kuhani na pari.
tema lepo kaze sta DANAS rucate, nemoj da skreces sa teme ok
Brt, ne sećam se šta sam danas doručkovao, a kamoli šta danas ručavam, a tek sutra velika je misterija
Armine, piši šta puckaš, a to koji je dan, obrok ili vrsta hrane, nebitno je.
Hoće li taj sendvič jbt????
http://images.amcnetworks.com/blogs.amctv.com/wp-content/uploads/2011/08/BB-S4-RJ-Mitte-Interview-560.jpg
Neko, izvoli sendvič:
http://cdn.buzznet.com/assets/users16/shapeshifter/default/rat-sandwich--large-msg-12333004980501.jpg
gomila povrca i cevapi.isekao pakovanje sampinjona na pola,papriku na sitno,praziluk,sargarepu...sve to stavio u vatrostalnu ciniju,preko cevapi.prekrio folijom.cekam da ispari voda,skidam foliju da se zapece. i jos pire krumpir.naravno i gomila zacina.
Pileća prsa sa krompirom, dobro začinjeno, mislio sam kečap da ubacim ali nemam kečapa, a majonez ću kasnije da razmažem....
1. Danas jeo slagani burek sa domaćim kiselim mlijekom.
2. Sanitarni, to je blasfemija!!!! Ne idu ćevapi sa vodom nikako. Iscijedi tu vodu od povrća i nastavi spremati kao i što si planirao.
3. Širkane, majonezu odmah stavi, ali tanki sloj, da samo malo zamasti piletinu, i da budu ljepše slike kad šalješ Džejmiju Oliveru i Lepom Brki ;-)
Danas sogan-dolma za ručak. Djeca dominiraju, ja asistiram.