Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
мисим риба, не травка
1. posvadjam se sa devojkom. Istucam divizmu odem bacim ribama pobijem ih.
2. padnem tiket. Istucam divizme malo bacim u ribe.
3. ne vratim 800 evra koje dugujem, zelenasi mi oseku prste na rukama. Istucam malo divizme bacim u ribu.
Исием, ал у ону речну, не на две ноге хе хе
http://y2u.be/n43fEggSNHU
Laki kad se budem ženio volio bi da me ti venčaš sa njenom lepotom
A vidi Valdemara lopova sve objasni kako se truje riba i na kraju pa kao valjda je tako, sta znam hahahah
Valde Valde vrazeeee :)
ако ме икад лаки буде женио исплатићу га у веју и креатину
Fuj vještačko, Šomi, fuj, to kaka!!!! Dede fataj se starog sistema, masa je glupost, um ubija debitante na betonu ;-)
auf kolko sam se dobro najeoo
tiganj se zagrijava, u međuvremenu sjeckam luk i šampinjone, ubacujem luk, minut dva, ubacujem šampinjone, to se krčka, piletine filet sjeckam na komadiće, malo vegete preko, ubacujem u tiganj, otvaram teglu sa indijskim karijem, piletina je dobila boju, ubacujem kari, i sjetim se da imam ANANAS, odem do kužina po ananas, sačekam još desetak minuta da se sve to poigra u tiganju, i minut prije kraja ubacim par komadića ananasa u sve to
narode, jedno od top pet jela koja sam probao u svom životu
Trebao si pohovati ananas i dodati preko njega šampinjone i piletinu, a tek na kraju dodati sjeckan luk, kratko propržen na masnoći i kariju.
hah ma daj taruže kakvi su to fazoni, jel znaš da pričaš sa doktorom kuhinje :D
Klasika
https://pbs.twimg.com/media/CR2DSaDUEAAxVYG.jpg
viršle i jogurt, ulazi lagano u top 3 jela za period od zadnjih 12 sati
žužu & jogurt i uz to gledam neke opake kritičare na Fox Life, neke super-kuvare u žiriju kako kažu "pačetina ima slabu teksturu, a palačinke treba da su malo toplije unutra, da se napravi kontrast sa ovim spolja"
Mislim da je jedan celtic bio
Grofe, Tenor, što se primate, ananas nikada ne jedem sa hranom. Vidi megamarka, kako je lijepo servirao, a laptop za dezert ;-)
Ananas jedu samo indijanci
laptop Ananas jedu ananas servirao samo, indijanci Tenor jedem Grofe, što, kako. lijepo se nikada Vidi, primate hranom dezert, ne sa za. megamarka je, a ;-)
Топљења , тенор , који прима , ананас Никад не једем храну . Погледајте Мегасторе, како је лепо му даје лаптоп за десерт ;-)
) Niko od ananasa nekud lap loš top tenor mega, : Grof samo Indijanac
управо се створила мини црна рупа у сазвежђу орион