Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
susam
pa susaj ga
Ne zamjeri što, bezazlena je to skečina bila
moj zadatak je to i bio, da te navučem na ovaj skeč
sad idem u off
A kisele patlidžane niste pomenuli, a? Neopisivi njam.
E, to nisam probao, ajvar bez patlidžana je crveno sranje, ali kiseli mi nisu pali na pamet. Može li u turšiju, za to još nije kasno?
Bruce, specifičan je ukus kad se ukisele, valja probati. Čim nađem recept, šaljem ti u PVT.
многи кажу да путер није здрав а ја им кажем бако пусти ме на миру
Бурек, јогурт и пар погачица
Majka kajganu sprema
nadam se da je ostala jos koja kiflica pa cu to sa suhomesnatim
danas sve pare trošim na vutru
Bole mišići i zglobovi, pa dumagijaš gandžu, Skočko, a? Bolje uzmeš 1 kg paradajza, so, biber, bosiljak, 1 dcl masl. ulja, malo jabukovog sirćeta i pola litre surutke. Od toga neće popustiti bolovi, ali ćeš se usrati ko grlica, pa nećeš ni misliti na bolove. Eto, pa neka neko kaže da nisam human i da ne pomažem bližnjima.
Ja se proserem i pri samoj pomisli na taj bućkuriš
Џиџа боље делује на хроничне болове.
Ja se proserem i pri samoj pomisli na taj bućkuriš
Eto, vidiš, Mrvice, samo pomisliš na lijek, i on djeluje. To je placebo efekt.
*efekat brate, nemoj taj pantole jezik
I piše se Lek i Deluje, nemoj ubacivati random slova bez veze
Cao boho mili moj nedostajes mi nocom
Zdravo brate. Kako si mi molim te reci mi? Nedostajanje je obostrano
pantole jezik ahahaha