Шта данас ручавате?

1. Ma imam belog luka vazda brate, domaćeg ofkors, nego nisam ni pročitao lepo, gledo sam samo jel ima mesa.

2. Мусака са тиквицама објашњава. Можда чак и више од оне класичне мусаке с' конпири.

3. Pa jes, neće da smrdi ko mi.

4. Pravio ženskinjama tople sendviče, a ja eno grilujem patlidžan da ga malo ukuvam u paradajzu i belom luku.

5. Богами ја се наједох ћевапа, а нисам дуго, пријало ми. Сећам се јеботе пре 5,6 година кад бејах млађан одемо породично сви у Темпо или неко слично место напунимо она колица са 20 кеса, дођемо на касу, рачун 5 сома. А сад узмеш три кесе хране и основних ствари набије се рачун 6, 7 хиљада. Не исплати се бити гурман у овој Србији.

6. Pre samo dve godine za 7000 nisi mogao do kuće da poneseš stvari. Sada za sedam soma fazon 4, 5 kesa.

7. Danas kuhao grašak na pari, bijelo pileće umotao u slaninu. Preko toga obilno posuo biber, alevu, bosiljak i spržio na jakoj vatri i na kraju onu maščobu iz slanine pomiješao sa kiselim mlijekom i prelio preko graška.

8. auuu srce mamino! e ovo je već gozba

9. auuu srce mamino! e ovo je već gozba

Hvala, mama, tvoja podrška mi je zvijezda vodilja u životu.

10. JEŠĆEMO PEČENOG ZECA, JEŠĆEMO PEČENOG ZECA

11. ja ne znam dje vi zivite, al ja sam troje onih kolica do vrha napunio sa 65 eura u lakovica, a svakakvih mescina,sireva povrca, pica sam kupovao

12. Pa jes, neće da smrdi ko mi.

Ako si mislila na mene-smrdim kao svi "vi" zajedno. Takoreći, smrad sam najobičniji.

13. Pre samo dve godine za 7000 nisi mogao do kuće da poneseš stvari. Sada za sedam soma fazon 4, 5 kesa.

Ma samo si ojačao burazeru

14. ^LOLO

grilujem patlidžan

JOOOJ, prođe mi plavi patlidžan, ne jedoh ga, a to mi je omiljeno +++ :(
    Odo da predložim ženi za odabrane

15. nije to, nego je ranije kupovao snikerse, pivo u plastičnoj flaši i čips, a sad kupuje prašak za veš i konzerve :)

16. i konzerve

Ja se iskreno nadam da su u tim konzervama samo prilozi za jelo :)

17. prođe mi plavi patlidžan

Nije istina, puna pijaca plavog patlidžana. Ja bio do pijace da kupim džak krompira, da neko ne insinuinira nešto :)

insinuinira

Jesam pravilno ubo ovo?

18. Nisi, matori: insinuira je

Izijem flips: što si jeo strugotinu?

19. ovaj treći IN si ubo viška

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.