Nisam bio 100% siguran, a bilo mi bezveze da vičem pred gazdom DES KURATOR KAKO DINOSAURUSI BOKTEJEBO! Uglavnom imaš više sreće u kuhinji nego sa računarom lolo
Nisi ti prvi vukajlijaš koji mi je došao u posetu, nego ljudi me ne prepoznaju bez kacige. A gazda je carina, s njim nikad nije dosadno i uvek ima nešto za cugu.
eo jedna ideja za ručak, ja kotkuće, pa eksperimentisala
sastojci:
- sitno nasjeckana slanina (bolje barena, al ja sam imala samo sušenu)
- 6-7 velikih smeđih šampinjona
- komad prase (prasa=praziluk), ne ovaj mladi luk, nego onaj veliki štap, jebem li ga
- neki žuti topivi sir, 150ak grama
- pavlaka za kuvanje
- začini
- kesa tjestenine (po mogućnosti one mašnice, pošto uz ovakav sos idu preljepo)
stavite vodu za tjesteninu da kuva prije svega, dotad isjeckajte sve, i kad ubacite tjesteninu u ključalu vodu, počnite sa pripremom sosa.
stavite praziluk sitno isjeckan da se dinsta na masnoći nekoj, začine po želji, soli, bibere, peršune, šta već volite, kad postane staklast dodajte sjeckanu slaninu i nakon 2 min i sjeckane, jelte, šampinjone (ne volim da ih dodajem na početku, puste vodu, a prejak je miris). kad se šampinjoni smanje, dodate sir i meljate dok se fino ne rastopi. na kraju, jedno 2 deci pavlake za kuvanje u sve to i miješajte dok se ne napravi onako lip gust sos. dotad je već i tjestenina gotova, pa samo ulijete u ocijeđenu tjesteninu i izmiješate. i eto, famelija nahranjena.
pravim slične makarone, bez slanine i sira. znači praziluk, posle dodaš šampinjone i na kraju neutralna pavlaka. najjače ide uz neke crne testenine, heljda i ta gej sranja. čaša vina i toeto.
1. Recept ti nije nešto posebno, ali pošto si moderatorka, moramo se svi složiti da je odličan recept ;-)
2. Umjesto pavlake za kuvanje, uzmi običnu, kiselu pavlaku i pomiješaj je sa 4 kašike senfa, biće puno drugačije.
3.
ne ovaj mladi luk, nego onaj veliki štap, jebem li ga
Tvoje seksualne aspiracije prema duguljastom povrću su isplivale na površinu, a javno priznanje da opštiš sa velikim štapom potvrđuje tvoju labilnu i promjenjivu ličnost.
Pominjanje da je mod je kritika, a ne pohvala. Recept je dobar, hrana loša je samo kad je nemaš. I da, izvini, Bač, nije mi namjera da ti uletim u teritoriju, jer čim se neko obrati Vidri, ti se odmah pojaviš, i to mnogo brže nego što ti fizička konstitucija dozvoljava....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
znao sam! si me odma prepoznao?
Nisam bio 100% siguran, a bilo mi bezveze da vičem pred gazdom DES KURATOR KAKO DINOSAURUSI BOKTEJEBO! Uglavnom imaš više sreće u kuhinji nego sa računarom lolo
ja sam pomislio, al reko tripujem.
istina, za tehniku duduk vazda bio.
e gazda ti se čini kao car neviđeni, sam u pravu?
Nisi ti prvi vukajlijaš koji mi je došao u posetu, nego ljudi me ne prepoznaju bez kacige. A gazda je carina, s njim nikad nije dosadno i uvek ima nešto za cugu.
jes, gvirnuo sam jednom u onu prostoriju gde su kćišta, slabo se hasa burek i pije pivčuga :)
a lepo si se ti uvalio, socijalno topli obrak, dentalno?
Haha ma imam hranu i krov nad glavom, uz skoro stalnu dostupnost alkohola.
living d drim
eo jedna ideja za ručak, ja kotkuće, pa eksperimentisala
sastojci:
- sitno nasjeckana slanina (bolje barena, al ja sam imala samo sušenu)
- 6-7 velikih smeđih šampinjona
- komad prase (prasa=praziluk), ne ovaj mladi luk, nego onaj veliki štap, jebem li ga
- neki žuti topivi sir, 150ak grama
- pavlaka za kuvanje
- začini
- kesa tjestenine (po mogućnosti one mašnice, pošto uz ovakav sos idu preljepo)
stavite vodu za tjesteninu da kuva prije svega, dotad isjeckajte sve, i kad ubacite tjesteninu u ključalu vodu, počnite sa pripremom sosa.
stavite praziluk sitno isjeckan da se dinsta na masnoći nekoj, začine po želji, soli, bibere, peršune, šta već volite, kad postane staklast dodajte sjeckanu slaninu i nakon 2 min i sjeckane, jelte, šampinjone (ne volim da ih dodajem na početku, puste vodu, a prejak je miris). kad se šampinjoni smanje, dodate sir i meljate dok se fino ne rastopi. na kraju, jedno 2 deci pavlake za kuvanje u sve to i miješajte dok se ne napravi onako lip gust sos. dotad je već i tjestenina gotova, pa samo ulijete u ocijeđenu tjesteninu i izmiješate. i eto, famelija nahranjena.
pravim slične makarone, bez slanine i sira. znači praziluk, posle dodaš šampinjone i na kraju neutralna pavlaka. najjače ide uz neke crne testenine, heljda i ta gej sranja. čaša vina i toeto.
moje ljepše.
https://www.youtube.com/watch?v=t3LJJUxa4Qs
Vidro, pročitao sam tvoj post. Ovako:
1. Recept ti nije nešto posebno, ali pošto si moderatorka, moramo se svi složiti da je odličan recept ;-)
2. Umjesto pavlake za kuvanje, uzmi običnu, kiselu pavlaku i pomiješaj je sa 4 kašike senfa, biće puno drugačije.
3.
Tvoje seksualne aspiracije prema duguljastom povrću su isplivale na površinu, a javno priznanje da opštiš sa velikim štapom potvrđuje tvoju labilnu i promjenjivu ličnost.
ае одабери му нешто видиш да ти напомиње сваки пут да си модераторка
и срање ти је овај рецепт ја ово ни пауку мом не би дао
Pominjanje da je mod je kritika, a ne pohvala. Recept je dobar, hrana loša je samo kad je nemaš. I da, izvini, Bač, nije mi namjera da ti uletim u teritoriju, jer čim se neko obrati Vidri, ti se odmah pojaviš, i to mnogo brže nego što ti fizička konstitucija dozvoljava....
Vidro, seltik nema ništa odabrano, doduše nije se ni pretrgo.
I najvažnije: bosonac je.
Štikla! Go, girl, go.
немој да се понови
каунте си видо шта раде мајмуни са оним изборима за парламент јел реално
Studenti? Nemam pojma, video sam čini mi se neke plakate, a ostalo slabo pratim.
To je klasika, mogu misliti.
Grofe Ništica, nikad nisam tražio da mi odaberu nešto, koji će mi to. A Bosanac sam koliko si ti Jugosloven. Bač, važi, osobno štovanje.
прво су се ових дана препуцавали ко мајмуни на интернету, данас је дошло до физичког обрачуна испред факса
ко да су неке паре у питању па се понижавају толико, стварно ме срамота што се са некима од њих чак и дружим