Шта данас ручавате?

1. Vidro, jel bio ukusan marinirani malter?

2. grom.
    jela sam ga uz gnječeni karfiol i brokoli sa malo slatke pavlake i gorgonzole

3. Dobro bre picka mu materina ja evo danas jos nisam rucao ali juce sam jeo cufte i pire krompir, prekjuce pasulj, nakjuce grasak koji sam jeo i dan pre toga jer slabo vole moji grasak pa ostalo a dan pre toga jeo rostilj i da vas pitam jel jedino ja ovde jedem normalne stvari poput przenih jaja i pasulja?

4. Nisi sam, nemoj uplašen biti, pseto.

5. a nisi, jbt. evo, ja doručkovala proju s mljekom, a ručaću piletinu i rižu. ne može normalnije

6. Aha znaci fora je pisati na temi samo kada jedes nesto sto jedes jednom u 3 meseca kao sto na fb kacis samo slike na kojima si do jaja ispao i gde ne licis na sebe

7. Cemu upitnik? Nepojmiljivo mi je to pokusavanje predstavljanja sebe boljim nego sto zapravo jesi

8. pa šta znam..riža i piletina su mi baš prosjek, treba otprilike 3 min da se spreme. radije ću okačit nešto oko čega sam se potrudila k'o konj i ispalo dobro na kraju. šta fali tome?

9. лол, па сад видим да сам на овој теми учествовао док ви још нисте знали шта је ручавање.

10. е и ја сам малопре хасао пилетину и пиринач, само што сам ово друго бацио

11. Ne fali nista tvom trudu da spremis nesto lepo, ukusno ili oba nego onome sto sam vec rekao a ako je poenta da sa svima podelis(ne ti direktno, trenutno se tebi obracam) neki recept koji nije opstepoznat onda promenite ime teme u recepti ili tako nesto

Ovako je isti fazon ko devojke koje se slikaju pred izlazak, neko ko se kupa samo kad ide medju ljude ili ljudi koji sredjuju kucu samo pred slavu, brijanje medjunozja samo kad znas da ce biti seksa itd

12. zar ne bi malo pretrpano bilo da svaki dan svako piše šta jede? pogotovo ako su to neke dosadne stvari... ovako naučiš nešto novo, a tema ostaje da živi i inspiriše

13. Bilo bi pretrpano. A ovako je neukusno(mag humora ociju mi). Stoga nalazim da je tema potpuno beskorisna poput one "gde ste sve putovali" gde neko dodje i napise bio sam na aljasci, tajlandu i majdanpeku bez ikakve korisne informacije ili saveta samo da mi vidimo gde je bio i budemo ljubomorni

Tako i ovde, da delite neke recepte ili savete u vezi sa kuvanjem pa ajde. Mada i toga ima po internetima koliko hoces

14. Ovako je isti fazon ko devojke koje se slikaju pred izlazak, neko ko se kupa samo kad ide medju ljude ili ljudi koji sredjuju kucu samo pred slavu, brijanje medjunozja samo kad znas da ce biti seksa itd

ne kapiram. ti ne radiš ovako?

15. Uostalom sarma nije dosadna a i sprema se 3 puta duze od pola buckurisa koje sam zapazio ovde. prase na raznju da i ne pominjem(ovo samo aludiram na ono da si piletinu i pirinac spremila za 3min pa je zato dosadno)

16. ne kapiram. ti ne radiš ovako?

ne

17. није тако, псето. видиш како је видра напредовала. на првој страни је јела интегралне штапиће, а види је где је сада! и то све захваљујући овој теми!

кад смо код рецепата, питам се где ли је вучица сад. хм.

18. jao..oni integralni štapići sa čilijem..njam

19. Truc to je mozda i jer je dve godine starija i skapirala je da treba da nauci da kuva jer treba i da se udaje polako

Al opet treba uzeti kao opciju i da je stapice jela jer je imala brdo obaveza taj dan, nije imala para, drzala dijetu ili se samo zajebavala

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.