Шта данас ручавате?

1. može neki rcepti sa čurkama?

2. idi na kulinarku skote

3. idi na kulinarku skote

Na kulinariku idu emancipovane kučke i kučkari, koji sa dva metra miješaju ručak u šerpici, da ne bi udahnuli miris hrane i tako pokvarili plavu krv.

Izmisli sam neki recept, kuratore. Tako ćeš i naučiti kuhati, jer sam sebe nikad nećeš kritikovati da je neukusno :-) Kakve su gljive u pitanju, pa da ti predložim(o) nešto?

4. kakvo je to ponašanje alo bre

5. појео сам две бечке данас у подне и још сам сит

менса ♥

6. Umri studentu pogani

7. zajebavam se, bas sam hteo da pitam za jela sa piletinom kad vidim ti postovao.. gledao sam na 24 kitchen kad zasece grud pa napuni fetom i onda se zapece lepo, to bi voleo da probam, valjda prodaju onako cela prsa, pa isecem na 2, a ne tanko ono... nego kako da znam da je unutra dobro peceno ?

8. samo što još ne filuju sa spermom to jebeno belo meso.
    Neće biti nikad sočno.
    Šta god da uguraš u njega daće ukus.
    Priži ga sa malo origana i po vađenju napolje posoli ga i jedi dok je vruće al baš vruće.
    Sve ostalo je invalid tehnika.

9. kako da znam da je unutra dobro peceno ?

Nikako ne možeš znati, možeš samo pretpostavljati ;-) I bolje ga je puniti mocarelom, onda bude sočnije, mada je mocarela skup sport.
    EDIT: Isjeckaj 3-4 češnja bijelog luka, pomiješaj sa 2 kašike ulja, malo aleve i time napuni prsa, biće lijepo pečeno unutra, zbog aleve.

10. ili napuni spermom i biće isto tako dobro pečeno, zbog sperme.

11. Napuni kitu alevom, jesi čuo ;-)

12. Za dorucak rostilj, za rucak,......dorucak (da se ne baci)
    Lolo

13. GROOOŠKA!
    ĐENKA, DOĐI, SKUHAO SAM GROOOŠKA

14. I ja sam grizo grooošak spiletom, Grofe!

15. pasta sa pomodori pelatom
    dodao sam jedan oljušteni paradajzo i začinio alevom, biberom,solju,čili sosom, šećerom i belim lukom u prahu i kačkavaljem
    izdinstao i crni naravno
    mocarela i parmezan preko mmmm i neki bosiljak origano

16. Komodo Zmaj sa prelivom od osoke i bjelim lukom.

17. jel to na moj račun nešto spodobo koja jede kečap stunom i tunu skečapom

18. 2 jabuke, 3 banane i saku malina

19. dodao sam jedan oljušteni paradajzo i začinio alevom, biberom,solju,čili sosom, šećerom i belim lukom u prahu i kačkavaljem
    izdinstao i crni naravno
    mocarela i parmezan preko mmmm i neki bosiljak origano

Hahahaah pa sa svim ovim si mogao i gowno da pojedes

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.