Na kulinariku idu emancipovane kučke i kučkari, koji sa dva metra miješaju ručak u šerpici, da ne bi udahnuli miris hrane i tako pokvarili plavu krv.
Izmisli sam neki recept, kuratore. Tako ćeš i naučiti kuhati, jer sam sebe nikad nećeš kritikovati da je neukusno :-) Kakve su gljive u pitanju, pa da ti predložim(o) nešto?
zajebavam se, bas sam hteo da pitam za jela sa piletinom kad vidim ti postovao.. gledao sam na 24 kitchen kad zasece grud pa napuni fetom i onda se zapece lepo, to bi voleo da probam, valjda prodaju onako cela prsa, pa isecem na 2, a ne tanko ono... nego kako da znam da je unutra dobro peceno ?
samo što još ne filuju sa spermom to jebeno belo meso.
Neće biti nikad sočno.
Šta god da uguraš u njega daće ukus.
Priži ga sa malo origana i po vađenju napolje posoli ga i jedi dok je vruće al baš vruće.
Sve ostalo je invalid tehnika.
Nikako ne možeš znati, možeš samo pretpostavljati ;-) I bolje ga je puniti mocarelom, onda bude sočnije, mada je mocarela skup sport.
EDIT: Isjeckaj 3-4 češnja bijelog luka, pomiješaj sa 2 kašike ulja, malo aleve i time napuni prsa, biće lijepo pečeno unutra, zbog aleve.
pasta sa pomodori pelatom
dodao sam jedan oljušteni paradajzo i začinio alevom, biberom,solju,čili sosom, šećerom i belim lukom u prahu i kačkavaljem
izdinstao i crni naravno
mocarela i parmezan preko mmmm i neki bosiljak origano
dodao sam jedan oljušteni paradajzo i začinio alevom, biberom,solju,čili sosom, šećerom i belim lukom u prahu i kačkavaljem
izdinstao i crni naravno
Hahahaah pa sa svim ovim si mogao i gowno da pojedes
može neki rcepti sa čurkama?
idi na kulinarku skote
dzukelo
Na kulinariku idu emancipovane kučke i kučkari, koji sa dva metra miješaju ručak u šerpici, da ne bi udahnuli miris hrane i tako pokvarili plavu krv.
Izmisli sam neki recept, kuratore. Tako ćeš i naučiti kuhati, jer sam sebe nikad nećeš kritikovati da je neukusno :-) Kakve su gljive u pitanju, pa da ti predložim(o) nešto?
kakvo je to ponašanje alo bre
појео сам две бечке данас у подне и још сам сит
менса ♥
Umri studentu pogani
zajebavam se, bas sam hteo da pitam za jela sa piletinom kad vidim ti postovao.. gledao sam na 24 kitchen kad zasece grud pa napuni fetom i onda se zapece lepo, to bi voleo da probam, valjda prodaju onako cela prsa, pa isecem na 2, a ne tanko ono... nego kako da znam da je unutra dobro peceno ?
samo što još ne filuju sa spermom to jebeno belo meso.
Neće biti nikad sočno.
Šta god da uguraš u njega daće ukus.
Priži ga sa malo origana i po vađenju napolje posoli ga i jedi dok je vruće al baš vruće.
Sve ostalo je invalid tehnika.
Nikako ne možeš znati, možeš samo pretpostavljati ;-) I bolje ga je puniti mocarelom, onda bude sočnije, mada je mocarela skup sport.
EDIT: Isjeckaj 3-4 češnja bijelog luka, pomiješaj sa 2 kašike ulja, malo aleve i time napuni prsa, biće lijepo pečeno unutra, zbog aleve.
ili napuni spermom i biće isto tako dobro pečeno, zbog sperme.
Napuni kitu alevom, jesi čuo ;-)
Za dorucak rostilj, za rucak,......dorucak (da se ne baci)
Lolo
GROOOŠKA!
ĐENKA, DOĐI, SKUHAO SAM GROOOŠKA
I ja sam grizo grooošak spiletom, Grofe!
pasta sa pomodori pelatom
izdinstao i crni naravno
Komodo Zmaj sa prelivom od osoke i bjelim lukom.
jel to na moj račun nešto spodobo koja jede kečap stunom i tunu skečapom
2 jabuke, 3 banane i saku malina
izdinstao i crni naravno
Hahahaah pa sa svim ovim si mogao i gowno da pojedes