Шта данас ручавате?

1. Stigli kod mojih staraca i rekli: "Mi smo tu, eto nas kod tebe". Inače su iz Slovenije. Da, Bohore, ozbiljan sam.

2. Čega se pametan stidi time se budala ponosi...

3. Brate kod mene kući je kao na železničkoj stanici. Kapija je otvorena uvek kao da je nema, ljudi dolaze, kafe se kuvaju, ko oće jede u po dana u po noć. Uvek puna kuća ili dvorište preko dana. Da l ovi moji idioti da l komšije da l rodbina. Ne razumem takve ljude ko ti. Evropejcí jebeni. Kad umreš biće ti na sarani deca i žena ako te nadživi. Nije ti dobro to

4. Zašto? Danas sam imao puno planova za sebe i porodicu, morao sam jahati po telefonu da sve to odgodim i pomjerim. A kad ja idem kodistih tih rođaka u Ljubljanu, traže da im se najavim 3-4 dana prije. Jesam li loš zbog toga?

5. Loš si. Sa takvom rodbinom raskrsti

6. Bohore, nisam baš Hitler, iako si stekao takav dojam :-) Neki ljudi, rodbina, komšije i prijatelji uvijek mogu doći, pa i tražiti da im dam krvi. Ovi rođaci su došli da prodaju neku gajbu, pa odoše u Norvešku.

7. 24 sata visiš na forumu a ovamo glumis nesto

8. Tako napiši jbg. Šta ja znam. Mene ovi moji bude, ulaze mi u krevet ležu pored mene vataju me za kurac ne zna se časnog reda. Mada ti si oženjen i deca i sve ali nemoj Hitler biti brt

9. Bazzi, nepristojan si, primijetio bih. Nađi sebi drugu žrtvu.

10. vataju me za kurac

Ti si baš dobar domaćin LOL

11. Zna se šta je domaćinska kuća.

12. Ne vidi se slika brt

13. Ja vidim, to je dovoljno. Bohore, piletina na kariju i bijelom luku i sveta kombinacija, salata paradajz-luk.

14. Ako si imao planove trebao si im reci da nisi kod kuce. Ovako je glupo da im se svetis presoljenim mesom. I sto bre burazeru ne pustis zenu da kuva malo koji ti je?

15. pseto, oni su trebali shvatiti da nisu dobrodošli ovako na ho-ruk, nisam im se svetio hranom, nisam toliko lud :-) Žena kuha takođe, ovo gore na slikama je ona pravila. Ako ja pravim, to obično naglasim u postu.

16. Ma jebe se njima, najeli se. Mozes i meni tako da stavis do znanja da nisam dobrodosao...

Za ovo drugo mi je neizmerno drago.

17. Mozes i meni tako da stavis do znanja

meni tako da stavis

Mani se subliminalnih poruka, hetero sam orijentisan :-)

18. Tikvice pohovane u masti ljuto.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.