Ja meso za rostilj tipa vrat i vesalice potopim u pivo, alevu, vegetu i zacin po zelji jos neki a za srnu zeca svinju i te divlje mora limun jbg tvrdo bude ako ne potopis jedva se jede(ostatak famelije, deda i ja cepamo i ovako)
Da, bez vode. Ja sam stavio sok od dva limuna i po 2 kašičice gustina i sode bikarbone. Ne treba meso biti skroz potopljeno u ovome, već se često miješa, zamisli, rukama.
Jesu ljute tikvice ili sam proces pohovanja?
Tikvice su ljutoljubazne kao Anđelkons kad mu baku neko zadirkuje na trampolinu kad popne se.
Tikvice, paradajz i konzerva tunjevine. Kopiram učitelja u ishrani.
Seltik, uplasen nemoj biti gej je ok
Anđelko, jesi to Bohora konsultovao oko tunjevine LOL
Tikvice pohovane u masti ljuto.
Juče tiqwitze isto ručavao sam!
Danas piletina u slanini umotana peche se.
Danas džigericu spremio. Prije kuhanja, potopio je u ovo:
- sok od 1 limuna
- kašičica Gustina
- kašičica sode bikarbone
Razmekšalo se ko Hrvat pred Papom, probajte bilo koje meso bućnuti pola sata u ovo i biće preљepo, a vi ćete biti ugodno iznenađeni.
Džigerica može da bude žilava? Krta je sama po sebi ko alva
Ovo je odlično i za meso koje nije žilavo i tvrdo. Proubaj, Boh.
Pa oću jbg. Nemam šta da izgubim
To sam probao s nekim lovcima, srnetinu u to potopili, kažu, probaj kući bilo šta u ovome i vidjećeš. I ja vidio :-)
Jesi ti siguran da u toj mesavini sto si potapao nije bio jos neki sastojak?
Nije, zašto? Jel djelujem kao da me odradilo :-)
Ne brate nego ne vidin mogucnost da dzigericu potopis u dva rakijske case necega. Kolko si spremio 50gr? Ili si to razmutio u vodu?
Ja meso za rostilj tipa vrat i vesalice potopim u pivo, alevu, vegetu i zacin po zelji jos neki a za srnu zeca svinju i te divlje mora limun jbg tvrdo bude ako ne potopis jedva se jede(ostatak famelije, deda i ja cepamo i ovako)
Pseto, ne bukvališi, samo sam naveo odnos snaga. Ako je više mesa, samo umnoži količinu prema količini mesa ;-)
Znaci bez vode npr? Ozbiljno te pitam jebote
ZAšto pivo?
Ianče je tema prepuna sranja. Mater vam kuva. A u njezinu odsutvu ližete poklopac paštete. I seret o nekom gurmaluku nešto.
ok kizo
ljuta si glava
ajde odjebi sada
ne možeš nikoga da istroluješ jer si šaka blata i zato odjebi.
Da, bez vode. Ja sam stavio sok od dva limuna i po 2 kašičice gustina i sode bikarbone. Ne treba meso biti skroz potopljeno u ovome, već se često miješa, zamisli, rukama.