Шта данас ручавате?

1. Jesu ljute tikvice ili sam proces pohovanja?

2. Tikvice su ljutoljubazne kao Anđelkons kad mu baku neko zadirkuje na trampolinu kad popne se.

3. Tikvice, paradajz i konzerva tunjevine. Kopiram učitelja u ishrani.

4. Seltik, uplasen nemoj biti gej je ok

5. Anđelko, jesi to Bohora konsultovao oko tunjevine LOL

6. Lukѕ

Tikvice pohovane u masti ljuto.

Juče tiqwitze isto ručavao sam!
    Danas piletina u slanini umotana peche se.

7. Danas džigericu spremio. Prije kuhanja, potopio je u ovo:

- sok od 1 limuna
    - kašičica Gustina
    - kašičica sode bikarbone

Razmekšalo se ko Hrvat pred Papom, probajte bilo koje meso bućnuti pola sata u ovo i biće preљepo, a vi ćete biti ugodno iznenađeni.

8. Džigerica može da bude žilava? Krta je sama po sebi ko alva

9. Ovo je odlično i za meso koje nije žilavo i tvrdo. Proubaj, Boh.

10. Pa oću jbg. Nemam šta da izgubim

11. To sam probao s nekim lovcima, srnetinu u to potopili, kažu, probaj kući bilo šta u ovome i vidjećeš. I ja vidio :-)

12. Jesi ti siguran da u toj mesavini sto si potapao nije bio jos neki sastojak?

13. Nije, zašto? Jel djelujem kao da me odradilo :-)

14. Ne brate nego ne vidin mogucnost da dzigericu potopis u dva rakijske case necega. Kolko si spremio 50gr? Ili si to razmutio u vodu?

15. Ja meso za rostilj tipa vrat i vesalice potopim u pivo, alevu, vegetu i zacin po zelji jos neki a za srnu zeca svinju i te divlje mora limun jbg tvrdo bude ako ne potopis jedva se jede(ostatak famelije, deda i ja cepamo i ovako)

16. Pseto, ne bukvališi, samo sam naveo odnos snaga. Ako je više mesa, samo umnoži količinu prema količini mesa ;-)

17. Znaci bez vode npr? Ozbiljno te pitam jebote

18. ZAšto pivo?

Ianče je tema prepuna sranja. Mater vam kuva. A u njezinu odsutvu ližete poklopac paštete. I seret o nekom gurmaluku nešto.

19. ok kizo
    ljuta si glava
    ajde odjebi sada
    ne možeš nikoga da istroluješ jer si šaka blata i zato odjebi.

20. Da, bez vode. Ja sam stavio sok od dva limuna i po 2 kašičice gustina i sode bikarbone. Ne treba meso biti skroz potopljeno u ovome, već se često miješa, zamisli, rukama.