Шта данас ручавате?

1. Што си едитовао пост? :((

2. Što više pokušaavš sve se više približavaš Kursadžijama :D

3. Kurac.
    Baba sprema ručak i sve vrata ostavi, sve se gore do moje sobe osetilo, i tu se nešto posvađamo, i uzmem ja da jedem i ona sve gunđa nešto, kao na dupe ću da ejdem i te fore sa pinka, ja popizdim i odem. KOJA ĆURKA!
    Sad moram da živim sam gore u svojoj sobi, na vodi iz kupatila i 100 grama kikirikija.

4. mmm kurac za rucak, ne zvuci to meni lose xexe

5. Pileće belo meso u slanini

Način pripreme

Pileće belo meso odvojte od kostiju i isecite ga na manje pravougaonike. Tanko isecite onoliko režnjeva slanine koliko vam je potrebno da uvijete sve komade pilećeg belog mesa. Uvijte svaku kockicu mesa u slaninu i zakačite čačkalicom. Stavite u srednje zagrejanu rernu da se peče. Za to vreme napravite sos: u blagu zapršku dodajte oko 7 dl kuvanog paradajza, malo šećera, soli, začina C i iseckanog peršunovog lista po ukusu. Kada sos proključa, smanjite temperaturu i u njega ubacite pečene rolnice. Jelo ostavite na šporetu još petnaestak minuta i služite toplo uz dodatak kuvanog testa, krompira ili pirinča.

Sastojci

belo pileće meso
    slanina
    zaprška (malo ulja i brašna)
    7 dl kuvanog paradajza
    malo šećera
    malo soli
    začin C
    iseckani peršunov list po ukusu

6. Jedan recept:

Ispecete kilogram oslica (moze i neke druge ribe). Ne filete, jer nisu ukusni, kao ovaj kome nije skinuta kozica, kad se malo ohladi, izvadite kosti, i komade ociscene ribe stavite u veliku teglu od 2,5 kg, zatim dodate 15-ak ili vise zrna bibera, nekoliko kasicica morske soli, kasicica chilli sjemenki, nekoliko cena bijelog luka, malo zacina po zelji (bosiljak, origano, vlasac...) i sve zalijete sa jednom soljom maslinovog ulja, a ostatak do vrha tegle moze i obicno ulje. Ostavite na balkon, i ujutro je spremno za jelo. Najukusniji oslic koji sam probala, sve jutros otislo za dorucak :)

7. Danas se posti moji domaćini i domaćice :)

8. I ja bih postila da se pridržavam posta sredom i petkom. :P

9. Meso. Ja sam sportista, meni trebaju proteini.

10. Kuvano proso sa belim lukom, prženi tofu sir i preliv od proprženog povrća-crvena paprika, šargarepa, pera mladog luka, vinov list, paradajz sok. Plus, ljute papričice! :)

11. jes' to ti vegeterijanac? :D

12. zavidim ti! baš bih voljela da postanem, al mi studentski život ne dopušta. rekla sam sebi, čim se zaposlim i budem imala svoj dinar, prestaću da jedem živuljke :)

13. Joj, da vidiš reakciju mog tijela na riječ TOFU.

Sav se zgrčim i naježim.

14. Србенде, сира на Крстовдан. :)
    Посне шпагете са кечапом, прц.

15. Drogirani, tofu je sir od sojinog mleka! Dvaput prc! :)

Skočko, izvini, evo da te izlečim: meso, meso, meso, slanina, meso, meso..
    Je l' ti bolje? :)

Vidro, ja se bacila u ove vode tek sa 39 godina. Imaš ti vremena ihahaj. Dovoljno je samo da izbaciš prerađevine za početak-tipa viršle i paštete, parizer i te stvari. Znam da je to maltene osnova studentske ishrane, al bolje jedi kajganu na sto načina nego ono. :))

16. Сира је сира, зајеби радњу. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.