Ja kao pratioc talijanskog nasleđa mislim da ovde grešiš. Smrtni je greh ako špagete stoje. Uporedo praviš sos ili sta već i onda aldente špagete direktno iz šerpe ubacuješ u tiganj.
Mislim to važi za svaku pastu.
Inače nikad nisam pravio naravno, samo pričam šta ovaj vićenco serenda lol
Bro ide na slavu popodne, a za dorucak sardina i indo mie nudle vuciceve ko plastika
kazu da je autentican samo sa zumancima. a i pogotovu bi trebao ako ga spremas tako, ako ti se olade spagete dok przis ovo.
ali tilmo u pravu. poenta je da u isto vreme spremas sve jbg, i na kraju umesas slaninu u spagete koje iscedis al ne skroz, mora ostane voda. onda sipas ono preko i umutis, tako ispadne najkremastije, i najmanja verovatnoca da dobijes salmonelu.
ako volis isto je dobro da proprzis beli luk u ulju pre nego sto ubacis slaninu. izvadis ga posle jer postane gorak.
daje fin smek.
Nisam ljubitelj belog luka u karbonari. Probaću samo sa žumancima kad nađem neko normalno domaće jajo.
@Thilmo, brt špageti čekaju celih 2 minuta
Inače karbonara isto kao i pica ili ajvar, svi se kunu da je njihov metod najbolji i svima ga otkrio umirući monah na obroncima Etne.
PS Caro ima svinjsku glavu
Karbonara je samo sa sirom
Karbonara je samo s ugljom
Plot twist: vukajlijasi nista ne znaju skuhat, pitaju žene za recepte i onda dijele ovdje kako bi održali temu živom
Prošli vikend smo počeli večera za 5 zajebanciju, pošto ovaj drugar iz Argentine ne zna ni jaje skuvati, pa da ga naučimo osnove. Poenta je da svaki od nas napravi predjelo, glavno jelo i kolač.
Ja sam bio prvi. Predjelo - salata od kozica i ananasa, glavno jelo - lazanje i kolač - nutela čizkejk. Sve jednostavno i relativno brzo.
hahaha zvuci kao odlicna zurka
Sta si ti bio, ros ili dzoi?
Govna.
Danas ide krem supa od bundeve
Pire od bundeve sa slanutkom, maslinama i čeri paradajzom, kuskus kao prilog.
Sataras plus tursija, zablazio cizkejkom cokoladnim
Trebao si preliti burbonom
Alkohol pijem slabo do nimalo, ne volim (nisam misliman)
Kesten pire i šniclu od veverice
Kako uspijete da se popičkarate na ovako bezopasnoj temi