Zna li neko kako mogu da uradim skraćivanje gifa...
Imam odličan gif, koji bi postao dobra reakcija, da poslednje 2 sekunde gifa nekako uspem da isečem... Bez toga mi je neupotrebljiv...ako neko zna, nek postuje.
Nije klip, već je gif.. a ne mogu da pronađem isti takav nema teorije...
A skuplja mi dara nego vera, da pravim sa gifom video kačim na yt, pa sa yt na taj sajt, etc. Al hvala run.
Animation shop pro, Ulead GIF animator,... Otvori GIF i pobrisi frejmove koji ti nisu potrebni. Out of the box thinking alternativa ti je da instaliras neki screen capture program, otvoris gif, oznacis screen capture box onaj krop koji hoces, a zaustavis i pocnes snimanje po slobodnom nahodjenju. Dobar deo ih snima direkt u gif, pa ne moras ni da konvertujes.
Rahmetli babo, skinuo sam ovaj, i uspeo, svaka ti dala...
Vode iz bokala... :)
Kurd, sad mo'š i da zatvoriš ovo, problem rešen...a reakciju ne znam kad da postavim majku mu, imam tremu... :D
Znači, ništa lakše nema na svetu, a nema ni watermark! :-)
Turiš URL od YT videa ili sl, on ti sve namesti, ti pokažeš kolko oćeš i gotovo..
Rekli o sajtu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Zna li neko kako mogu da uradim skraćivanje gifa...
Imam odličan gif, koji bi postao dobra reakcija, da poslednje 2 sekunde gifa nekako uspem da isečem... Bez toga mi je neupotrebljiv...ako neko zna, nek postuje.
Па нађи клип на јутјубу. Регуј се овде и направи гиф да траје колико оћеш. :)
Nije klip, već je gif.. a ne mogu da pronađem isti takav nema teorije...
A skuplja mi dara nego vera, da pravim sa gifom video kačim na yt, pa sa yt na taj sajt, etc. Al hvala run.
http://www.online-image-editor.com/
Ovde može da se uradi crop na Gif-u. Kapiram da možda ima i da se skrati trajanje...
Ја са овог сајта скидам гифове. Скоро га провалих :) Ето чисто као неки предлог.
Animation shop pro, Ulead GIF animator,... Otvori GIF i pobrisi frejmove koji ti nisu potrebni. Out of the box thinking alternativa ti je da instaliras neki screen capture program, otvoris gif, oznacis screen capture box onaj krop koji hoces, a zaustavis i pocnes snimanje po slobodnom nahodjenju. Dobar deo ih snima direkt u gif, pa ne moras ni da konvertujes.
Rahmetli babo, skinuo sam ovaj, i uspeo, svaka ti dala...
Vode iz bokala... :)
Kurd, sad mo'š i da zatvoriš ovo, problem rešen...a reakciju ne znam kad da postavim majku mu, imam tremu... :D
Photoshop.
http://imgflip.com/gifgenerator
Znači, ništa lakše nema na svetu, a nema ni watermark! :-)
Turiš URL od YT videa ili sl, on ti sve namesti, ti pokažeš kolko oćeš i gotovo..