Prijava

Ja bi to sve po kratkom postupku...

Glavni Legijo axaxax

Јова
Problem sa zamrznutim konfliktom je u tome što je to i dalje konflikt. I uvijek postoji tenzija, napetost, povremena etnički motivisana ubistva, zastrašivanja, i veliko nepovjerenje između Srba i Albanaca.

Jel se mozda secas da je neki siptar osudjen za zlocine? Osudili im grupicu OVK-a, sveukupno dobili manje godina za klanje desetina nego "ubice brisa tatona" u beogradu.

Sta ti to govori? Zar smo mi stvarno toliko zli i samo smo hteli da se bijemo 90tih?

Pricas o ubistvima, zastrasivanju.. Jer to bese ono kad se glavni svedok protiv Haradinaja samoubije tako sto 17 puta skoci na noz, 3 puta puca sebi u glavu i zatim se skrsi u Ibar u zapaljenom autu, samo par dana pre nego sto je trebao da svedoci?
I onda , sasvim slucajno,taj Haradinaj dobije oslobadjajucu presudu?
Pricas o nekoj pravdi,a milioni dokaza da je Taci ucestvovao u organizovanju vadjenja organa ne znace nista, nego taj BIZNISMEN dobija titulu premijera kosova..

Imam ja bolji plan: priznamo Kosovo, uzmemo Metohiju jel je nisu naveli u svom zvaničnom nazivu. OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Posle, naravno, proteramo tu šiptarštinu i odatle napadnemo direkt Kosovo i opet je sve naše!

Nešto sam razmišljao, i došao sam na ideju o novom planu za Kosovo. U najkraćem, on bi se sastojao u tome da se prizna nezavisno Kosovo na cijeloj svojoj teritoriji, da se grade što bliži i tješnji dobrosusjedski odnosi sa Kosovom, da se kosovski Srbi nagovore da priznaju Kosovske institucije i vlast i što više učestvuju u njima, ali da se zahtijeva jaka lokalna samouprava, tako da u onim opštinama gdje bi Srbi osvojili većinu na lokalu, zaista i imaju lokalnu vlast i da tu mogu da na primjer organizuju obrazovanje na srpskom jeziku i sl. Bez traženja autonomije u smislu pokrajine "Sjeverno Kosovo", ali da lokalna samouprava na cijelom Kosovu bude jaka, tako da onaj ko pobjedi na opštinskim izborima, zaista ima neki uticaj na lokalu. Dalje, da se što više jača ekonomska saradnja Srbije i Kosova. Da Srbija pruža ekonomsku pomoć Kosovu, kako bi se obe države što prije i što više razvile i zajedno ušle u EU. Sad ide vrlo važan element - da se organizuje povratak što većeg broja Srba na Kosovo koji su tu živjeli prije 1999. godine. Dakle da se prizna država Kosovo, ali da ona ne bude ni čisto albanska ni čisto srpska, već država u kojoj bi svi narodi bili ravnopravni, u kojoj su Albanci, doduše većina, ali kojoj je Srbija najveći ekonomski, politički i svaki drugi partner i u kojoj Srbija ostvaruje vrlo veliki ekonomski i politički uticaj.

Jebiga jovičiću kako misliš da ovo može da se izvede?
Pa ni ovako ne možeš da odeš u neke delove kosova, a da ti glava nije u torbi, a kamoli da nešto kao masovno naseljavaš ili da imaš planove da se ojača srpski lobi tamo...ne daju šiptari...misliš da su raspoloženi da sede skrštenih ruku dok im se vraćaju Srbi da žive dole? Pa da se oni pitaju (a pitaju se) ne bi bilo ni jednog jedinog Srbina dole...a nažalost uskoro neće ni biti.

Нови план за Косово?! Дај, човече...

plan k'o da su pisale one biserke iz helsinskih odbora.

Ja sam ih izgleda u tome precijenio.

I to mnogo. Osilila se gamad (a kako i nece kad im leca "cuva" SAD i EU). I tako taj taci ode mrtav ladan na PREGOVORE, i kaze ja nisam dosao da pregovaram nego da uzmem priznanje.

Nas su zbog slicne retorike bombardovali 76 dana.

Има већ тема "Срање на КиМ", на ову може лок.

Ovako, gledam da budem što praktičniji.
Međunarodna zajednica gotovo uvijek ostavi dovoljno vremena da jedan narod pobije drugi. Mi, na Kosovu, i Rusi, u Čečeniji, smo potpuno zakazali. Ne tako davno, nije ni sto godina prošlo, takve stvari su se radile sistemski. Ne bih pristao da vodim rat pod drugačijim uslovima, ili svi ili niko. Znam da ovo zvuči odvratno, i zaista tako i jeste, ali posle rata ti u današnje vrijeme ne trebaju robovi, a kamo li neko kome ćeš morati da daješ nezavisnost, odštetu ili neka druga prava.

Naivno Jovo, naivno..

Pa idi i predloži im, nemoj nama da govoriš.

Провалио сам да овакве теме учестало отварамо само зато што немамо довољно игрица у којима можеш да будеш велики вођа Сербие небеске.

Провалио сам да овакве теме учестало отварамо само зато што немамо довољно игрица у којима можеш да будеш велики вођа Сербие небеске.

HAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Оћеш нам рећи, Јовичићу, шта је циљ ове теме?

Moj mirovni plan za povratak Kosova i Metohije.
1. Pregovaraš sa njima, al tako da otegneš pregovore u pičku materinu.
2. Razvijaš biološko oružje koje deluje na ljude.
3. Ubaciš par diverzanata i dejstvuješ prikriveno biološkim oružjem po naseljima koja su etnički čista i pripadaju Šiptarima.
4. Proglasimo KiM karantinom i izmislimo neki "svinjski grip"
5.. Ušetaš na KiM bez ispaljenog metka. Greota za prirodu da se opet rokamo. A i jeftinije je ovako.

Jovo da li si ikad bio na KiM?

I treba svako da nas jebe kad smo bijede najveće!

ma ne palite se ko će da usvoji od političara ovo vaše izlaganje...bole ih glavići za vaše predloge