Prijava

da ih zamolimo da odu i da nam ostave kosovo?

Sad će da puste i Haradinaja iz zatvora u Hagu i da ga oslobode...Kako su nam se posrali u lice sa puštanjem Gotovine i Markača. Nema nama druge nego ko Kuba. Okreneš se samom sebi i sve iz početka. I čekaš pravi momenat, puneći generacije mitom o Kosovskom boju...

Dodžavola, nije se srušio avijon.

Čavez proglasio svoju vremensku zonu, Medvedev ukinuo zimsko računanje vremena, B Brazil svojevremeno odjebao MMF i sad je jedna od 4 najjače ekonomije sveta. Nije nama problem Tači, on je šiptarska pička. Nama je problem Dinkić koji je na vlasti sa svima kao borj 1 iz Alan Forda. On i ostala banda koja nas zadužuje 100 evra u sekundi.

Dodžavola, nije se srušio avijon.

Nije. Al jeste jebeni moral. Gledaš kako te jebu, gledaš kako likuju i proseravaju nam se svi odreda, a ne možeš ništa da uradiš, baš ništa. I znaš da nismo krivi, i znaš da istorijski najebavamo uvek isto i uvek od istih ljudi i opet sve u krug... I posle kažu prijatelji u svetu?!? Ne, ne postoji prijateljstvo, postoji samo interes. I možda ne bi bilo loše da bankrotiramo. Da ode sve u kurac, i tako se ratosiljamo i istoka i zapada. Pa lepo sve iz početka, tačkice, bonovi, al bar znamo da smo svoji na svome. Jačaš i čekaš priliku da komšijama odcepiš ono gde su tvoji dedovi i pradedovi krvalili , crkve zidali i kosti ostavljali. Učiš generacije da sve prihvate domaćinski, ali da uvek znaju da van Srbije nemamo prijatelja ... I ostane nam ovako poneki forum da se izjadamo. Baš me sjebo današnji Hag...

Nama je problem Dinkić koji je na vlasti sa svima kao borj 1 iz Alan Forda. On i ostala banda koja nas zadužuje 100 evra u sekundi.

Bruce objasnio!

Nije nama problem Tači, on je šiptarska pička. Nama je problem Dinkić koji je na vlasti sa svima kao borj 1 iz Alan Forda. On i ostala banda koja nas zadužuje 100 evra u sekundi.

Bruce je objasnio za sve pare.

Jovičiću, mojne da otvaraš teme na silu.