Prijava

Odlučili moji da odreše kesu :)
E sad, pošto smo čuli da je to u inostranstvu nešto jeftinije, otprilike 100-200 evra nego ovde, ćale je zvao nekog druga u Nemačkoj i on reče da nije frka, kupiće tamo, samo treba da nađem koji ću model i tako to.
E sad, iako ne smatram sebe baš kompletnim dudukom u svetu tehnologije (znam da fejsbuk nije brauzer! :), nekako mi svi izgledaju isto.
A pošto sam zaboravila sve šifre od naloga na normalnim forumima, reko' aj da probam ovde :)
Znači cena 500-600e, nisam gejmer ili tako nešto, pa da mi treba neki specijalizovan za bilo šta.. aj dajte neke predloge..

čisto sumnjam da je jeftinije, baci pogled na www.ewe.rs pa razmisli.

laptopcentar preporucujem :)

Može neka preporuka u vezi laptopova na današnjem tržištu?

Kupio bih, fazon, komp ovde u Berlinu, ne treba mi ništa bogznašta, tipa: ekran komotan za gledanje filmova, optimalni hard, internet-orijentišući...Da l' je pametno da pazarim polovnjak sa ebay-a?

Hvala i pozzz svima

profa

Joj, sećam se kad otvorih ovu temu. I neko odavde mi je preporučio
http://www.winwin.rs/laptop-hp-pavilion-g7-2210sm-c5t24ea-17-3-intel-b980-4gb-750gb-hd-7670m-1gb.html
I ja kupim, i zajebem se pošteno. Em se greje i huči ko nenormalan, em mu se kod ovog dela gde je flet kabl otkačio deo plastike nakon normalnog otvaranja, a pazila sam ga ko oči u glavi.

Imam jebeni HPg62 greje se ko kurac i ugasi se sam od sebe, i baterija mi otisla! Jebem li im majku u picku! Kad bi imali negde jeftino oni mincy laptopcici al da furaju Win7 besprekorno i da ne kostaju mnogo...Profe bezi od HPa!

Ako kuburite s malo RAM memorije odavde možete džabe skinut.

http://www.downloadmoreram.com/download.html

Ako se odlučiš za HP, onda kupuj ProBook seriju. Moj je vrh lap-top, ispuc'o, ali je prošle godine bio oko 70000, tako da možda ni sada nije puno jeftiniji.