Prijava

Tema je jasna.

Koliko vam idu nakurac definicije u kojima obavezno on trsi ili taslači neku guzulju svojim nabreklim tukididom ili tukijem u , pa posle u baklavicu, pa je svršotinom prska po pičiću dok ona vrišti ko brata da ženi?

Meni su neobično dosadne, ne sećam se kada sam zadnji put pročitao definiciju u kojoj sam video neki taj požućeni tukidid ili rč...samo dam minus i odem dalje.
Sve su mi takve defke iste i imam blagi utisak da njih 20 takvih autora deli međusobno sebi pluseve na takva pisanija.

Da li sam jedini takav i da li možda grešim?

Nisi jedini, to smo apsolvirali na onom okupljanju - nekako mi gej da dajem plus ili odaberem defku u kojoj je rč u aktivnoj upotrebi... nije da sam homofob, samo mi degutantno...

A da...
Da li je IKO, IKADA video neku takvu defku na naslovnoj? :-)

Ja nisam, a i neću je nikada videti, sasvim sam siguran u to...tako da su te defke u životu najviše 24 sata. To što tada naberu pluseva, na tome i ostaje...

Ako spadam u takvu grupu autora molim vas da me opomenete.

Ни једна тема ми не иде на курац ако је добра дефка. Сви ти појмови су требали да се дефинишу у оквиру те теме, као и уосталом друге ствари које нас окружују, не видим шта је спорно? Претеривање и усиљено дефинисање смара пер се, о чему год да је реч.

o tome se i radi - prežvakavanje tema radi priključivanja u mejnstrim plusadžijske definicije, ovo su samo primeri trenda

on trsi ili taslači neku guzulju svojim nabreklim tukididom ili tukijem nju u rč, pa posle u baklavicu, pa je svršotinom prska po pičiću dok ona vrišti ko brata da ženi?

Ko uopšte tako govori u stvarnom životu?

...samo će da se pojavi neka majka maloletne trudnice, koja je igrom slučaja i sudija I opštinskog, a ne bude joj cimanje da u istoriji browsera nađe tako nešto sa Vuke devet meseci pre nego postade baba...
zezam se... nema šanse... valjda... a?

I meni su odvratne, ali retke su takve koje me nateraju da se smejem k'o blesava.

Džaba, nemam nijednu takvu ali opet nema naslovne. Dođe mi isti đavo :)

kurac pička drkanje 50:2

Pravo da vam kažem, u životu sam prvi put čuo za neke izraze iz uvodnog posta na Vukajliji. Ponekad u društvu spomenem poneki izraz pa me ljudi čudno gledaju.

A vidiš, možda ja imam averziju prema toj upotrebi rča zato što su mi inicijali RČ?

иде на живце, факат. Дао сам јуче мислим први плус на неку такву дефиницију, а сад прочито опет и безвезе ми је. Некако је као да мамиш плусеве туђим сленгом, који је опет накупио гомилу плусева туђим сленгом.

Bruce

A vidiš, možda ja imam averziju prema toj upotrebi rča zato što su mi inicijali RČ?

haahahhahahahaahahah

A vidiš, možda ja imam averziju prema toj upotrebi rča zato što su mi inicijali RČ?

Kako bih sad napisao "jebačku" definiciju na temu, uh! Ipak, pošto te najviše poštujem na Vukajliji, ne pada mi na pamet da mi nešto padne na pamet!

ma udri samo, ja se u životu najslađe nasmejem na svoj račun :)

Prije neki dan mi cura šalje: " Nazovi me, nemam puno na rču." Mene odmah na ovu verziju sa sajta asocira a ne na jebeni račun.
A u životu nikad nisam koristio taj izraz sa Vukajlije niti ću, jer je retardiran.

rč kao skr. za račun...??? a odatle - čist račun, duga ljubav...? :podizanje obrve:

počo sam da izbegavam da pišem takve, previše imam takvih ili sličnih, i ove moje mi, da prostite, idu na kurac.
EDIT doduše, ništa ekstremno, već standardno. mada ne koristim previše u defkama neke specijalno osmišljene ili interne izraze. Kod mene je to ipak kurac pička go*no sisa.

RČ kao skraćenica od RČMA što mu dođe čmar aka šupak aka analni otvor.