"Jebačke" definicije i besomučno komentarisanje, ispušen način za grebanje pluseva?
  • marcipan

Kada već idemo van teme, zašto ste ipak amnestirali one grešnike sa Stuba srama? U jednom trenutku ortačko predlaganje i promovisanje nije bilo u redu, da bi, potom, mnogi dobili pojavljivanje na naslovnoj. Svi, osim Straje, njemu se nikad nije oprostilo! :)

• Kurd

Ja sam odabirao Straji posle toga...i prvi sam iskulirao to. Jbg, pogrešan sam mod za to pitanje. :-)

• В

какве везе има о чем је дефиниција. Добра дефиниција је добра дефиниција. Лоша је лоша на шта год да се односи. Сва ова прича је сувишна и само доприноси оснивању тих групица. Ова конкретно ствара "нејебачку" групу. Почели сте да филозофирате о прикладним темама за писање. Пратећи вукајлију, чини ми се да се овде понавља историја књижевности, само на ФФЊД.

• SnimaFarrasta

ma nek skupljaju plusice ko decica slicice za album,koga bole kurac...e evo tebi plus,aj sad ti meni hahahahaha bez u kurac

• SnimaFarrasta

i onda cu da pokazem baki koliko sam plusica skupio,a onda ce baka da me poljubi u celo i da mi kaze da sam bas super

• Johnny Kurajber

Pa ono ja komentarišem k'o lud, jer zato sam najviše na sajtu. Da čitam, pišem i komentarišem i smatram da najveća interakcija među članovima treba da bude tu, a ne na forumu ili četu.
    Veći problem od komentarisanja i kurac-pička defki je što se dosta odličnih autora i kul ljudi povuklo na čet i forum, kao zgadile im se defke i samo se pojave da napišu negde da su im se zgadile defke umesto da se potrude kada su im se več zgadile, pišu, komentarišu i pokušaju da formiraju ukus sajta, a usput da popularizuju defke, da imamo što više kvalitetnih defki da čitamo i da radimo na sajtu ono zbog čega je i nastao. Većina autora kojima su se zgadile defke piše jednu u tri meseca.

• Deku

Takoe ja isto poekad mislim. Dakle. Postojim. Dale filmovi - mnogo kul imeza temu. Tačka.

• sedplas

enemyofthefreeworld
    Како ме изнервиро овај Лењивац! А контам да тролује. лоло

ne trolujem, ozbiljan sam, nego nisam bio tu, a i sad idem, samo sam na brzinu usao. slobodno prozivaj, al kace vrnem uzvracam! lolo

• sedplas

И чекај, то је курчина на сајту? То је највећи проблем? Погледај учесталост коментара и реци ми да и даље верујеш да је комуникација преко њих највећи проблем. Шта, добићу плус више? Ма дај...

pa gle, veci problem je lose citanje i ocjenjivanje defki, koje je prouzrokovano losim kvalitetom i tako dalje.
    ali i ovo "komentarisanje" je isto jak problem. jer kao sto Luks rece, ljudi bacaju fine komentare, pohvale, nikad kritike, kao da se ne zamjere tamo nekom liku koji sjedi za kompom u nekoj pripizdini u Vojvodini. kao, do sad sam ga hvalio, i on je mene, e ako sad kazem nesto lose, prozivace i on mene. a sto je najogre, vecinu tih ljudi kad kritikujes, oni uzvracaju ne jer im se ne svidja defka nego jer im se ne svidjas ti.

i jos jedna stvar, fenomen defke sa obicnim skorom tipa 30-10 imaju po 50 komentara, a je li bas slucajnost da su takve defke bas napisali oni ljudi koji imaju po 10 000+ komentara tog tipa? kurac slucajnost.
    elem, odo ja, uzdravlje, kontam da ce kurd da se smori i zakljuca temu dok se ne vratim...

• Električar 

Ja imam 10 000+ komentara, jel to neki problem ololo

• Bruce

kao da se ne zamjere tamo nekom liku koji sjedi za kompom u nekoj pripizdini u Vojvodini

Ti to mene nešto prozivaš? :)

• paperjasto

Meni su ponekad komentari smesniji i zanimljiviji od samih definicija. Normalno je da gde autori imaju vise pratilaca ima i vise komentara, ok je taj vid citanja defki i komunikacije. Ima zaista i banalnosti po svaku cenu u samom definisanju, ali preskocis takve stvari i ostavis onima koji to vole. Licno mi ponekad zasmeta njesra defka medju "odabranim", pa dam komentar...

• Gusti.

Ove reči što ih Kurd nabroja znaju da budu zanimljive ako se stave na pravo mesto. I ako autor zna da ih iskoristi. U suprotnom, je samo silovanje, što i sam radim. Mada, tukidid i rč koristim ovako. Rč zovem ortaka još od osnovne :D

Čak mislim da su komentari ok, više ljudi će tako da pročita. Da li će da bude realan i objektivan prilikom ocenjivanja je već druga stvar. Zavisi od osobe. Preterano serem, da.

• 6Burazer9

oduvek su mi se penjali na kurac takvi izrazi, a najviše to tukidid i rč koje u stvarnom životu nikad nisam čuo..
    a još više mi se kenja od tema sa studentima i ispitima .. tvrdim sad kad bih napravio poster sa metlom i stavio u komentar 'Kad očistiš godinu' nabrao brdo pluseva.. idiotizam :)
    moje mišljenje

• Мулти

Мислим да ово не заслужује посебну тему.
    Да не буде да спемујем:
    Не. Уопште ми не иду на курац те дефке. Не схватам зашто би ишле? Битан је квалитет, а не тематика. Када би сваки модератор брисао дефке које му иду на курац, остале би само одабране дефиниције. А то је добро само за групу екстраквалитетних аутора којих више ни нема толико.

• Марко 

Ја не јебем, зато пишем дркаџијске дефке.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.