Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Znam ko je svojevremeno bio Facina nevjesta.
Pope, eto me u nedjelju. :)
Није истина! био сам у цркви прије 5-6 година! :Д
И планирам озбиљно у недељу да одем. Сањам мрвог деду већ данима и неки мост како ме одводе а ја плачем :Д
Facafaca studira popologiju u Rusiji. Kad završi biće Dr. pop :)
Pope, pardoniraj ti te tvoje izjave, ščuo!
Тако је!
Пардон, молићу.
Најјефтинија свијећа 20 фенинги све те јебло. Док попалим за све умрле, за све по страни и за здравље има да изађем на десет марака :Д
Четири свијеће за четири најбитнија покојника. Све остале спакујеш у пету, и оставиш маркицу на пулт. Стварно ниси еконимичан, Деветаре....
Фацо мене су учили да се на сваку икону стави бар пола марке и да се свијеће пале свим покојним. Па то је онда дискриминација. Шта треба да запалим једном деди а другом не запалим ? неће да може! :)
Што спамујеш, о'ш да те банујем сад?? :)
Pa da, to su ti StefanKostić argumenti, ih pope, pope, na šta si spao... :P
NEDAM MARKE SVE DOK NOSATE ZLATNE KRUNE! DA JE BAR SREBRO PA DA VAM ČOVJEK OPROSTI NO ONO SE BAHATI!
Какав Стефан Костић, ви'ш да му кажем да умјесто на икону може на манчестер из икса у кец...
Банујеш ме јер доприносим цркви више што би требало ? о.О :Д
Има ли сутра кака литурђија да одем, слободан сам сутра :Д
Дођи сутра брате, Аранђеловдан је, биће екстра.
И мени слава сутра, али посан дан, бедак, биће само рибице и траве.
Meši (ili kako se već tačno čita njegov nik) je jednom trudna mušterija u taksiju zapretila da ga ne tera preko džomba jer ako zbog toga ona bude abortitrala, on će morati da joj napravi novo.
Smorka obožava anime i tako te zajebancije, ali i Transformerse. Gotivi Deseptikone (Megatrona najviše) i voli da igra RPG igrice. Mislim i da se moda drogira sa neke čudne trave jer studira farmaciju. Takođe mrzi zimu jer brzo pada mrak.
Ela Kurajberka Džoniju Kurajberu ne daje pluseve na definicije.
Luks Učitelj voli kafanu više nego leba da jede.
deky_aod, Reme i Bvldga ubijaju kako igraju fudbal. Čavez takođe.
Bruce je nekad bio u SPS-u (ako sam pogrešio izvinjavam se)
Kurdov nadimak iz realnog života postao je i nadimak najblesavijeg oružja u igrici Kaunter Strajk.
Glavni voli da se švaleriše (makar on tako priča)
Bvldga je vodio devojku na koncert Crvene jabuke, mada ja tripujem da on u stvari voli da ih sluša. :)
Toliko za sada.
Volio, druže, volio...doduše, i sad nekad nešto, ali ne prečesto.
Znači nisam baš mnogo omašio i nadam se da nisam preterao sa tim što sam napisao. Mislim, možda ti žena čita Vukajliju. :)
Možda ne čita, a možda ću se rastati.
Нећу онда сутра фацо. Биће људи да свештају колач курац палац а ја да бањавам. Доћи ћу у недељу :Д