Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A u kurac, već je napisala broj, ništa onda.
манутдоњн, ког ћеш бре ти да хејтујеш, детцхко???
Čoeku se kita smanjuje iz momenta u moment.
Lolololo.
lolo varira
saće hombre da postane kinez... hehe
MareMAESTR0 imao hamletosvku dvojbu oko spavanja nekog skrndelja.
kornelije sceo da recituje neke ruse nekoj plavusi na koju se lozio.
Radmilo je iz kragujevca.
Skočimiš je velik.
Smarko je crnogorac.
Mylyca igra ragbi.
Janković je sektalika, i 95% foruma.
Смарко једном имао неки инцидент са кевиним папучама, али се сад не сећам шта се тачно десило, а једном је и висио наглавачке са неке капије или тако нешто.
Smarko se slikao kako se drži sa ograde na terasi.
Ne mogu baš da dočaram to, ali mislim da je bilo na desetom spratu tipa, a većim delom se nalazio sa druge strane ograde lolol.
Petar Pan Pezo$
je valjda jebao neku đembelu zajedno sa nekim likom kome smrdi racku? I likuša je stavila taj smrdljivi kurac u usta?
Mada ja mislim da je je ovo lovačka.
je valjda jebao neku đembelu zajedno sa nekim likom kome smrdi racku? I likuša je stavila taj smrdljivi kurac u usta?
И ја сам на ово налетио. Па је овај курцем млатио по њеном стомаку а у ствари је ударао по Пезосовој руци, а овај је није склањао. Мада, ловачка 100%.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201203/2209/62818760ey8.gif
eee nemate pojma...pezos nikad ne priča lovačke...poenta je ustvari da je ona njemu pušila, a njemu smrdela kita, a kasnije mene ljubila pa joj smrdelo iz usta...al nebitno smorio sam se već od te priče
Uffff Pezoze, nebti bila u koži...
Ех да, памтим да је Пезос пишао неком лику у шампон јер се јебао са две девојке...
Hahahahhaahah... Joj da Trišo, zaboravih na to... Koja to bi tema, bemusve, bila je kamara takvih izvala od strane raznijeh ljudova...?
Ваљда нешто везано за романтику или морам неком да се изједам..
Moram oftopikovati, al koja bi tema gdje je meščini Džimi pričao da je pišao u ormar dok je bio pijan? Tu je bilo provala u tri lijepe (na toj temi)...