Nasumične činjenice koje ste zapamtili o Vukajlijašima

1. Pjer88 je srao na terasi kad je bio na ekskurziji.
    Bušido imao odnos sa rođenom sestrom, doduše bili su pijani oboje.

2. E, da Brus je rekao gostu Japancu da ne mora da jede više ako nije gladan pošto su mu stalno punili tanjir, pošto se Japanac bojao da ih ne uvredi ako odbije.

3. Bušido imao odnos sa rođenom sestrom, doduše bili su pijani oboje

Ljubi te ujka Bušido, Perice.

4. HAHAHAHAHAHAHHAA, LUDI JAPANCI

5. nije znao čovek u kojoj je državi, došao u BG avionom iz Tokija u vreme restrikcija, a mi ga taksijem vozili po mrklom mraku u ratno vreme skoro 4 sata... garant je bio ubeđen da je Libanu ili Iraku...

6. манутдоњн18 поставља много изазовне слике у ону групу.

7. komad1974
    Da objasnim voli čokoladne bananice :-P

Али само када долазе у паковањима од 40 комада.

8. Javio je ostavio amanet da mu na sahrani puste ravnodušan prema plaču.

9. Да није било ове теме никад у животу не бих чуо за Далеку обалу, колико је генијална ова ствар "Ноћ је прекрасна".

Брусова супруга је шест година млађа од њега, да не буде спем.

10. DBSK 97 je kupila drugarici cipkaste tange kod Kineza za 150 dinara.

11. tako je raleq!!

Mr. RaleQ ima loš ekran na telefonu i sinoć je bio pospan. lično mi se poverio!!!

12. Pamtim činjenicu da ne znam ni jednu nasumičnu činjenicu o dbsk jer ne znam ko je.

13. Džanki je dao lažnu dojavu za neke utakmice pa su neki vukajlijaši popadali na tiketima. Posle su mu modovi zabranili da učestvuje na temi kladionica. :)

14. DBSK 97 ima prosek za defke veličine mog polnog organa u MI LI ME TAR ! neverica

15. Merio je šublerom valjda...

16. Kurd je bio prvi, u ona srećna vremena!

17. Sad idem da ishejtujem DBSK i da ti ispadne mala kita ha.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.