Nasumične činjenice koje ste zapamtili o Vukajlijašima

1. Jes, umro Obrad Stanojević. Mlogo dobar čovek biJo.

2. Oćete mi dati da jebem Ninu? xexe

3. Zavisi kolika ti je prangija, mislim da mi je rekla da preferira dužine 23+, mada nemoj me držati za reč.

4. Drogirana veverica nije džabe stavio taj nadimak. :)

On je stvarno veverica?

5. On je stvarno veverica?

Svuda sa sobom vuče neke šišarke i one kurčeve, a da lešnike. Znači Veverica je!

6. Nina voli kurčeve od 16,5 cm-a.

7. Nosim kremić, što znači da sam veverica, a ovo da se drogiram, zli jezici, šta da vam kažem...

8. Joj Nino šta ću ti raditi. Tačno koliko treba

9. Maggot je normalan lik samo je stavio sliku onog sočima plavim i smešnom kosom iz sprdnje.

10. Maggot je normalan lik

ахахахахаха

11. Jel ti se svidja Mančo?

12. Ако изглед говори о менталном стању човека, онда ни за тебе не могу да кажем да си баш нормалан.

13. Ja sam govorio o fizičkom izgledu, ne bih se usudio da govorim o mentalnom stanju čoveka kojeg ne poznajem.

14. A to da li se ja šurim u plinaru ili ne takođe ne govori o mom mentalnom stanju, duvaj ga. Hipotetički, to bi govorilo da sam gej, a ništa ne ukazuje da su gejevi nenormalne osobe.

15. Аха, нисам те разумео. Опрости, молим те.

16. Malo apdejta:

Butara ima sisu o kojoj se priča.
    Lemaja liči na Vesnu Trivalić iz mlađih dana.
    Srna ima neki jebački akcenat.
    Kristina je pišala u muškoj klonji, jer su žene aljkave i seru po šolji.
    Ninka ne sme da priča o kurvana, jer će biti kastriran.
    David izgleda kao da je stoned 24/7.
    Agilni je menaĐer.
    Zoki Munja je Denijel Krejg.
    Fejs se kladi za siću i gubi.
    Enemi je partibrejker i pije "Šveps".
    Vajt je dobar dečačić.
    Čak je dobrica, iako se pravi da je badass motherfucker.
    Neš je dijabola i loži se na Algebru.

17. DBSK 97 je vrh riba.

18. Slepi retard je stavio onu reklamu Tempo pod drugim imenom na Jutjubu, sada mogu uvek da je vidim, slava mu!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.