Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bušido je opsesivno kompulsivan lik kome sve smeta Bačje je debela gojazna svinja koja je zalutala na Vukajliju.
aj ovo za mene i buša kao provocirali smo, ali ovo za jebača je otvoreno i ničim izazvano vredjanje. ajde banujte je više.
Ja sam samo podržao tvoju epsku izjavu i slozio se sa njom!!!
Нека је, мени не смета. А и ко ће да уноси дневну дозу трансфера сајту ако она оде?
Ja
BANUJTE SMORČICU
Selenijum je isla na koncert Roger Watersa u Zagrebu 2010.
Dzela redovno zajebava nekog retarda na nekoj retardiranoj FB stranici.
Los Tenor voli da slusa Have a Cigar od PF-a dok mota buksne.
Талентован си, Жајк, али Вук је Вук.
ХАХАХАХАХА СУНЦЕ ТИ ЈЕБЕМ
то вучице, јебуцкај, могу да ти пуше!
да не испадне спем, млатони је пизда која никад није хтела дигра фудбал са нама у школском, него је висио на баскету, а реално, појма нема...
Kao i ja
Vučica htela da bude mod, kad smo ja i Hugo Čavez pravili listu modova u koju sam ubacio bojanboj-a, majav, komad1974, penzionera, penzionerku, bobi brauna i ne znam koga još. Vučica tela, a Kizo bi bio počasni Kaizen. A Kajzen izdao album za Brčko music
Столе пикси је слао курчине људима по пвт са старог налога, и цртао је Матеју Кежмана а глава му је била његово мудо лоло
Drogirana veverica nije džabe stavio taj nadimak. :)
Selenijum je isla na koncert Roger Watersa u Zagrebu 2010.
Ањњњњњњњњњњ.... Мралекју се сјећа ♥
Vučica će da nosi na duši Butt, koja je večeras rešila da digne ruku na sebe :(
Nikad te više neću gledati istim očima Vučice.
Ово је тема за насумичне чињенице, а не за насумичне увреде. Одосте ван теме. Користите приватне поруке за своје (без)личне размирице.
Перкетов ћале Црногорац, а кева Русинка.
To nije istina, i rekla ti veverica da ne jedeš govna.
EDIT: Ništa lično.
Hahahahahah jel imaš tu sliku?
Mali Sale nije mali ima 91 kilogram.
Stole pičko đido u kg na okupljanje!
Što se okupljate? Da nije neko umro?