Kuzman mi reče skoro da ima jedan autor na sajtu, kaže poznaje ga on, zaljubljen je saće druga godina u jednu autorku ali nesrećno, nije obostrano, ona valjda ima dečka pa se zbog toga opija svaki dan nekim brljama. Želi tako da prekrati sebi muke.
Dejvid Bekam je dao go Grčkoj iz slobodnjaka prije jedno 7 8 godina pa je otrčao ka korner zastavici i tu je na jedan veoma jednostavan način proslavio postizanje gola. Dres mu je bio bijele boje i imao je duge rukave.
Wojtek - pogledo sve moguće filmove ali nije Lepa sela.
Slavk0 jednom davno rekao da je kod riba imao procenat uspješnosti 100%
Selenijum jebe kladionice ne vadi.
Skočko jednom umalo nije pogino jer se švaleris'o.
Werner f. L. ima dimenzije 200-100 i ćale mu je pjev'o u Preldžijama.
Glavni je oženjen učiteljicom (?)
Kurd se nada da je RTS obrisao snimak gdje je on soldat koji daje izjavu negdje 91 ili 92
Devetar lagao kako je pomiješao lijek i popio neku drogu u piću od koje se pravi droga krokodil
L@kija ljudi iz srednje nisu mogli prepoznati par godina kasnije jer se nabio u teretani
Zapata je do sad valjda završio stomatologiju.
Mylyca ima tviter.
Arlovski može da podigne boga oca na benču a išao je valjda na neko takmičenje u pauerliftingu.
Faca i Skočko obojica imaju dobre sestrice.
Javio bio u zatvoru jer je otporas
Elektrilčar na -2 uspio da okreči ogradu
awwww <3
http://www.dodaj.rs/f/47/11X/LDzJX78/raygovor-2.jpg
edit
ovo sam guglo
https://www.google.rs/search?q=%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%81+%D0%B8+%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B0&client=firefox-a&hs=3Gw&rls=org.mozilla:en-US:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=eAO6UoKBE4yHyQP_koDoBA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=665#imgdii=_
шта је мађарчино
IrenaVelicanstvena ima švecu koja isto ima nalog na vukajliji
samo da se upišem
Kuzman mi reče skoro da ima jedan autor na sajtu, kaže poznaje ga on, zaljubljen je saće druga godina u jednu autorku ali nesrećno, nije obostrano, ona valjda ima dečka pa se zbog toga opija svaki dan nekim brljama. Želi tako da prekrati sebi muke.
И слуша Јашара.
Elek vozi traktor
Ima jedan autor mnogo dobro vozi traktor i dobar je sa elektrikom.
Ne bih mogao reći, Jašara nije spomenuo. Misliš da mislimo na istog?
Zna da vozi traktor al ne zna u kom položaju menjača traktor ide u rikverc.
Dejvid Bekam je dao go Grčkoj iz slobodnjaka prije jedno 7 8 godina pa je otrčao ka korner zastavici i tu je na jedan veoma jednostavan način proslavio postizanje gola. Dres mu je bio bijele boje i imao je duge rukave.
nije me sramota da priznam da sam snimao sebe na kasetu kako pjevam Lane moje
Wojtek - pogledo sve moguće filmove ali nije Lepa sela.
Slavk0 jednom davno rekao da je kod riba imao procenat uspješnosti 100%
Selenijum jebe kladionice ne vadi.
Skočko jednom umalo nije pogino jer se švaleris'o.
Werner f. L. ima dimenzije 200-100 i ćale mu je pjev'o u Preldžijama.
Glavni je oženjen učiteljicom (?)
Kurd se nada da je RTS obrisao snimak gdje je on soldat koji daje izjavu negdje 91 ili 92
Devetar lagao kako je pomiješao lijek i popio neku drogu u piću od koje se pravi droga krokodil
L@kija ljudi iz srednje nisu mogli prepoznati par godina kasnije jer se nabio u teretani
Zapata je do sad valjda završio stomatologiju.
Mylyca ima tviter.
Arlovski može da podigne boga oca na benču a išao je valjda na neko takmičenje u pauerliftingu.
Faca i Skočko obojica imaju dobre sestrice.
Javio bio u zatvoru jer je otporas
Elektrilčar na -2 uspio da okreči ogradu
Da se upišem. :)
mrs. rejven je jedna jako velikodušna osoba. poklonila mi je fenomenalan kajal, koji i dan-danas koristim :D
Awww, duso, anytime.
Dok ne saznam šta je to, podrazumevam seksualnu konotaciju :)
http://www.coisasdediva.com.br/wp-content/uploads/2010/07/Kajal.jpg
I bio si u pravu, Brus.
Šminka Brus.
Kako ono bese.... I don't have a dirty mind, I have a sexy imagination?