Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
AHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHA
Samo da se razumijemo, ja ovo nijesam rekao, samo sam upitan na četu da li su dotične u nekoj rodbinskoj vezi sa mnom obzirom da dijelimo prezime. Naravno, nijesam mogao da lažem ljude... možda sam pogriješio.
Pazl je nepobediv, uvek se vrati
Valdemar zaluđenik raspravama
Lepri gastarbajter et' nešto na prvu loptu
A gde je Valdemar uopste? Nisam video da je otvorio temu za teatralni odlazak sa sajta.
Боксер не уме да вози бициклу. Рекао ми неки колега из Младеновца што га познаје, усро сам се од смеха.
Rajder nervira sve redom na sajtu, ne znam tacan razlog.
Треба ова тема да се преименује у насумичне трачеве које сте чули о вукајлијашима, то би било много готивније, па онда да се свађамо и тако то.
ти мене нервираш
hladan krompir voli to da jede,skuplja nokte u tegli,krade knjige i trazi neke tablete
Ово за Боксера је проверена информација. Показивао ми тај лик клип како пада са бајса а сви у школском дворишту му се смеју.
Јебач и Видра се посвађали и сад ова хоће да спава са Ајахом да би напакостила Јебачу, можда су и спавали али је тај лик џентлмен па не прича о томе по форуму.
Сморка је изузетна флертуша и заводи људе у правом животу, проневерила неке паре па је сад сви зову у животу по тој жени која је проневереравала паре.
Брус се развео од жене због ње, оставио ситну децу. Сад живе негде у Војводини на салашу, мислим да је Сморка трудна па је зато нема на сајту или је то само перформанс да ниико не зна да су заједно
Lepa ti je ta priča, sem ovog razvoda, to mi se ni malo ne sviđa.
тако се прича по чету
Сим је био у вези са Небитном, а онда га је оставила због Пезоса.
Pamtim to kao da je bilo danas...
http://www.dodaj.rs/f/33/Ya/2v56LReO/smorka-i-brus.jpg
њих двоје ће се препознати сами
прва се зове на С
овај старији на Б
едит
опен имаге ин нју таб па ће вам то можда помоћи да откријете
хахахах видимо се након бана
BAČJE?
Što ban kad je sve cenzurisano?
Gde si samo našao ovog drtavca jeb'o sebe? Mogao si barem neku bolju ribu i boljeg lika da staviš, da bude realnije...